GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 46

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465K
Sayfa
46/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynisini hocaya niye yapmadiniz.Mod bey ottab boktsn nedenlerle elstiriyordunuz.hoca 12.sirada burakti torent 15.yapti.18 yapsa gene ayni muhabbetle geleceksiniz
otttan boktan elestırmıyorduk terım yonetımınde takım rezil oldu son maclarda hele türkiye kupası faciası tuzu biberi oldu
terimde olsa aynı sonucları alırdık ama gol atamazdık torrent hocamla yine gol atıyor takım

Pena

Boey - Nelsson - Marcao - Aanholt

Berkan
Cicaldau ----- Gedson

Halil ------- Gomis ------- Kerem​

Artık buna bile razıyım :crushed:

Baya uzun suredir kufurden ceza almiyorum ama Bu Torrent dayi ve sevicileri forum hayatima son verecek sanirda.Bu kadar kisa surede hic kimseden bu kadsr nefret etmedim.Kadro iyi hoca degissin ucucaz diyen adamlar Tuzladan 6 yedikten sonra oyuncular kotu demeye basladi.Adam mac kazanamadan bizi kume dusurse Fatih Terim yuzunden diyecekler.hatta bunu demek icin kume dusmemizi bile isteyen adamlar var

Pena

Boey - Nelsson - Marcao - Aanholt

Berkan
Cicaldau ----- Gedson

Halil ------- Gomis ------- Kerem​

Artık buna bile razıyım.
bu kadro kanser eder halil asla oynamamalı emre varken

berkan asla oynamamalı 6 numara şart

boey yerine zaten omar oynayacak boey bu performansla yedek oturur

Allah rahatlık versin.

Fazla ümide kapılmayın.

3 tane...

Her şey Galatasaray için...

Oldu bitti...

Şu saatten sonra çıkan, çıkacak olan isimlere itibar etmeyin...
1643485956379.webp

otttan boktan elestırmıyorduk terım yonetımınde takım rezil oldu son maclarda hele türkiye kupası faciası tuzu biberi oldu
terimde olsa aynı sonucları alırdık ama gol atamazdık torrent hocamla yine gol atıyor takım
Denizliye elrnince kuduruyordunuz macta 55 tane pozisyon kacti tuzladan 6 yeyince Hocanin ne sucu var way be ne Buyuk Galatasaraylilik.Yapmayin nankorluk yapmayin Torrent kim ulan ne verebilir bize

Gomis kesin mi ?
Geleceklerden çok gidecekler önemli.
Babel gidecek diyorlar var mı aslı astarı ?
Kaleci adayları keşke Türk olsa İsmet yumakogullari var kocaelisporda birde adanademirspor vedat Karakuş var takip ben bu iki kalecinin 4 5 maçını izledim bizim Okan kocukdan daha iyi olacak kaleciler. Keşke izleyen olsa .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt