GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 440

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
440/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout ekibimiz onuachu değil tetteh denen zibidinin peşindeydi, heriflerin oyuncu aradığımı zannetmiyorum yav. Danimarka ligi özetlerimi takip eden herhangi biri çok fena oyuncu buldum diye gece terimi arardı.
5-6 milyona kapatabileceğimiz transferdi, patlama yapıp izlemek daha önemli bir aktivite sonuçta
O sene garry ve ozanı sattık kasada parada vardı . Gittk diagneye peşin 10 milyon saydık

Bu arada, ben 50% icin 6m euro almam aga.

adam muthis oyniyacak, 15m euroya sattin yarisi benficaya vereceksin.
Bence mantıklı,zarar etme şansın yok Gedson'da.Bence Benfica için de sorun yok,ister hiç bonservis vermeyin ama oyuncu oynasın mantığındalar.Zamani gelince Talisca gibi bütün bonservise de konarlar.Tercih kulüplerde,biz almazsak net enayilik olur.

Kim ne derse desin Burhan yönetimden alıyor bilgileri. Diğer gazeteciler menajerlerden. Yönetim böyle demiştir ama oyalıyorlar mı ondan emin değilim.

Sadece Gedson için değil bu sorum TR'den herhangi bir oyuncuya Avrupa kulüplerinin 40 milyon vereceğine inanıyor musun?
Gedson potansiyelinde 1 tane adam ülkeye gelmedi ki o fırsatı görelim adam 18 yaşındayken A+ class oyuncu potansiyeli vardı şu an 22 yaşında 2 sene üst seviye top oynasa Kerem'i de Marcao'yu da 2 ye katlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt