Cevat Kelle
Parçalı Üye
Ulan adamlar Hajduk'a oyuncu kiralamış ücretsiz, net bize kıllık yapıyor.
Bize saplanacak yaBen beşiktaşa gideceğini düşünmüyorum
Benfica td kesin ayrıldı demiş. Rusya olur büyük ihtimalBen beşiktaşa gideceğini düşünmüyorum
Sadece Gedson için değil bu sorum TR'den herhangi bir oyuncuya Avrupa kulüplerinin 40 milyon vereceğine inanıyor musun?7.5 m euro opsiyon + %25 verilir zaten adamın oluru 40 m euro yapıyor %25 pay desen 10 m euro yapar hiç yoktan iyi para yapıyor.
O sene garry ve ozanı sattık kasada parada vardı . Gittk diagneye peşin 10 milyon saydıkScout ekibimiz onuachu değil tetteh denen zibidinin peşindeydi, heriflerin oyuncu aradığımı zannetmiyorum yav. Danimarka ligi özetlerimi takip eden herhangi biri çok fena oyuncu buldum diye gece terimi arardı.
5-6 milyona kapatabileceğimiz transferdi, patlama yapıp izlemek daha önemli bir aktivite sonuçta
Cikilirsa olacak bla bla bla
Bence mantıklı,zarar etme şansın yok Gedson'da.Bence Benfica için de sorun yok,ister hiç bonservis vermeyin ama oyuncu oynasın mantığındalar.Zamani gelince Talisca gibi bütün bonservise de konarlar.Tercih kulüplerde,biz almazsak net enayilik olur.Bu arada, ben 50% icin 6m euro almam aga.
adam muthis oyniyacak, 15m euroya sattin yarisi benficaya vereceksin.
Cikilirsa olacak bla bla bla
Gedson potansiyelinde 1 tane adam ülkeye gelmedi ki o fırsatı görelim adam 18 yaşındayken A+ class oyuncu potansiyeli vardı şu an 22 yaşında 2 sene üst seviye top oynasa Kerem'i de Marcao'yu da 2 ye katlar.Sadece Gedson için değil bu sorum TR'den herhangi bir oyuncuya Avrupa kulüplerinin 40 milyon vereceğine inanıyor musun?