GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 469

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,9K
Sayfa
469/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogrulari söylüyorum.sadece gedsonla,irfancanla bi yere varamazsin
Abi bu nasıl bir kafa ya ? Geçen sene İrfan’ı alsan şampiyondun. Bu sene Gedson’u alsan farklı şeyler konuşuyorduk. Transfer yapmak için yapılmaz. Doğru hamleleri yaparsan ki Gedson da İrfan da doğru hamleler olacaktı. Gs forması oynar kafasından çıkın artık.

Bir gidip geldim mevzu ne olmuş ya.
Jk mi almış. Açıkçası şaşırdım.
Rize'ye kira falan. Ben işin transferini geçtim bu sistem bizi düşürür bile. En çok buna kafa yoruyorum. Ligde herkese bir peşkeş var. BE zaten projenin kendisi. Bizi batırma projesi. Önümüzdeki maçlar için çok endişeliyim. Ve bu transferden bağımsız bir endişe haline geldi.

Yav boşverin belki de hayırlısı buydu, gedsonu getirseler Aslan kral olacaktı herif, Bişe değil olan camposa olacak yapılanmayı göremeyeceğiz. Beklentim zaten yok heriflerden bu sene kümede tutup defolsun gitsinler tüm enerjiyi buraya vermek gerekiyor şu anda.

Enerji işi sıkıntı zaten bu taraftarla nasıl bütünleşecek bu takım.. şu an her yönden sıkıntılıyız.. Allah yardımcımız olsun İnan başka bir şey diyemiyorum..

Son birseyler yazim, sonra yatim.

Transfer falan bitmemisti, transfer bitseydi biz aciklardik, hicbirine inanmayin.

Yok, anlasma saglandi, yok odeme plani gorusuluyor, alayi kolpa.

Biz denedik, surekli dusmelerine istedik, adamlarda, sizle mi ugrascaz dediler buyuk ihtimal, ve 6m euro ve 50% satistan pay veren bjke ok dediler.

Bu kadar basit, hatta 10fleurquin dun yazmisti, baskan surekli 3-4m euro indirme pesindeymis.

PARAYI VEREN DUDUGE calar beyler, bu herzaman boyledir.

abiler yaşım 26 hangi transferde böyle şaibe olduysa alan tarafa yaramadığını gördüm ayrıca biz bi futbolcuyu çok isteyip aldığımızda her zaman elimizde patladı örmek Halil dervişoğlu ayriyetten her zaman dediğim gibi bence kötü bi kadro yok torrenti bi görelim bakalım sezon başında biz Berkanlı taylanlı cicalı orta saha işe Marsilya’yı devirdik bu takım isterse oynuyor bu takımın sorunu kondisyon ve taktik torrent bi oluştursun bakalım kadrosunu artı gomis gibi bir azman var tarih gomis gibi Onyekuru deneyerek gibi fedakarlık yapanları yazar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Terim şöyle bir alaka; başkanlığı sayesinde aldı, gitti arkadan iş çevirdi. Adam gibi kovmalıydı, arkadan dolanarak değil.

Çıkıp almıyoruz demesi yerine bjk ve rize’ ye 1 yıldır peşinde olduğu oyuncuyu kaptırdı.

Terim adı geçtiği an, nasıl bir nefretse direkt saldırı geliyor, çok garip.

Terim orada bir örnek kısacası. Stad sponsorluğu gibi düşünebilirsin, seçim vaatlerinden..

Olayi cok buyutuyorsunuz yaw.

Olay cok basit, metinler yazmaya gerek yok.

Paramiz yok, parasi olan aldi.

Bukadar basit.
Şey saçma reis, parası olmayan takımın Benfica ile transfer pazarlığında işi ne? Yaz transfer döneminde denedin olmadı Ocak ayında yine paramız yokken neden böyle bir işe kalkışıyor ki yönetim? Benficadan Gedson u ucuza almayı mı düşünüyorlardı?

Burak Elmas zaten şimdiye kadar verdiği kararlar ile topun ağzına getirmişti kendini Gedson transferini öyle bir ellerine yüzlerine bulaştırdılar ki bu saatten sonra taraftar ile aralarının düzeleceğini hiç sanmıyorum

Yav boşverin belki de hayırlısı buydu, gedsonu getirseler Aslan kral olacaktı herif, Bişe değil olan camposa olacak yapılanmayı göremeyeceğiz. Beklentim zaten yok heriflerden bu sene kümede tutup defolsun gitsinler tüm enerjiyi buraya vermek gerekiyor şu anda.
Su saaten sonra bjk iptal olsa dahi gelmesin gedson.dedigin gibi campos olayi onemli ve umarim bi 8 numara alir adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt