musluk mu bu dostumAdmin küfür serbest olsun 10 dk en azından kurban olayım açın küfrü
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
musluk mu bu dostumAdmin küfür serbest olsun 10 dk en azından kurban olayım açın küfrü
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi bu nasıl bir kafa ya ? Geçen sene İrfan’ı alsan şampiyondun. Bu sene Gedson’u alsan farklı şeyler konuşuyorduk. Transfer yapmak için yapılmaz. Doğru hamleleri yaparsan ki Gedson da İrfan da doğru hamleler olacaktı. Gs forması oynar kafasından çıkın artık.Dogrulari söylüyorum.sadece gedsonla,irfancanla bi yere varamazsin
Alakası yok biz istesek alıyorduk yönetim kasten almadı bunu kafanıza sokun.He öyledir, adamlar gedsonun imza atmama intikamini aldilar.
ben hala inanmıyom
Yav boşverin belki de hayırlısı buydu, gedsonu getirseler Aslan kral olacaktı herif, Bişe değil olan camposa olacak yapılanmayı göremeyeceğiz. Beklentim zaten yok heriflerden bu sene kümede tutup defolsun gitsinler tüm enerjiyi buraya vermek gerekiyor şu anda.
Pedro kolpacı ama tutunacak dalımız mı kaldı
mantıklı acıklaması yok tek bi muhabir aspora cıkıp uydurdu onun haberını herkes kesin gibi paylastıBana da çok saçma geliyor.
Şey saçma reis, parası olmayan takımın Benfica ile transfer pazarlığında işi ne? Yaz transfer döneminde denedin olmadı Ocak ayında yine paramız yokken neden böyle bir işe kalkışıyor ki yönetim? Benficadan Gedson u ucuza almayı mı düşünüyorlardı?Olayi cok buyutuyorsunuz yaw.
Olay cok basit, metinler yazmaya gerek yok.
Paramiz yok, parasi olan aldi.
Bukadar basit.
Valla çok ilginçİşte bu yüzden soruyorum neden avrupadan talibi yok diye ? Avrupa takımları bizim göremediğimiz neyi görüyor ? Ya da Benfica neden yollamaya çalışıyor Gedsonu ?
anlamadım gitti, adam rizede oynucak şaka maka transfer olursa bu kadar düşülmezDoldu millet iyice Gedson da hain şerefsiz tamam biz almadık git Rusya'ya Beşiktaş'ı bile anladım bizim beceriksizler hadi kaptırdı onlar zaten hain sen ne diye Rizeye gidersin be adammusluk mu bu dostum
Su saaten sonra bjk iptal olsa dahi gelmesin gedson.dedigin gibi campos olayi onemli ve umarim bi 8 numara alir adamYav boşverin belki de hayırlısı buydu, gedsonu getirseler Aslan kral olacaktı herif, Bişe değil olan camposa olacak yapılanmayı göremeyeceğiz. Beklentim zaten yok heriflerden bu sene kümede tutup defolsun gitsinler tüm enerjiyi buraya vermek gerekiyor şu anda.