Bu nöbeti ben açacaktım az kalsın iyi yırtmışımKonuda mesaj sayısı yine 10bine dayandı
Bu nöbeti kapatalım bir daha da açmayalım mümkünse
Bu nöbeti ben açacaktım az kalsın iyi yırtmışımKonuda mesaj sayısı yine 10bine dayandı
Unal aysal aday olmali yeniden
Renktaş bu mu şimdiKonuda mesaj sayısı yine 10bine dayandı

Saçma sapan 1 gece nerden girdim iki haber bakayım diye yalandan yere uykudan olduk
Rize onlara bile saçma geldi demek ki. Bi gaza geldim canım çok sıkıldı ama var bi gariplik. Bakalım.Şimdi de bazı bjk muhabirleri Rize değil Başakşehir e kiralanacak diyor.

ama yok mantik artik.Alsak ne değişecek renktaş. Unutmalı mıyız? ya da aldı diye yönetim kahraman falan mı olacak? Bilmiyorum, büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Gedson’u alamamalarından ziyade yaşanan rezillik. Yoksa ne çalımlar gördük
ne dıyorsun haberlereSaçma sapan 1 gece nerden girdim iki haber bakayım diye yalandan yere uykudan olduk
Aynen. Zaten bundan sonra en az 2-3 dönem liseli olmayan kişiler zor başkan olur. Sezon sonunda sürpriz güçlü bir isim çıkmazsa Eşref Hamamcıoğlu yeni başkan olur.Eşref başkan sallıyor yav sponspor falan hikaye biz gerçekçiyiz diyordu o haklı çıktı.
2.2.2022 de bisey olacak diyorlardıBöyle gecenin Allah belasını versin
Abi topçu olsa Avrupa’ya giderdi 1-2 senedir gedson diye ağlayan bizim taraftarımızın suçu bu durum dünya üzerinde topçu kalmadı sankiCok gaza geldim, birde yarin aciklaniyormuama yok mantik artik.