GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 485

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,7K
Sayfa
485/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unal aysal aday olmali yeniden

Acilen Aysal- Okan Buruk.

Çoğu kişi ikisine, ikisinden birine tepkili ama bence çıkış reçetemiz. Saha dışında biri saha içinde de diğeri işini yapsın yeter. Bu hoca da iyi bir grafik çizerse kalan haftalarda yine kalsın, yardımcı olsun. Tepki de alabilirim dediklerimden ama yabancı sınırı getiren heriflere hoca da sökmez. Ligi bilen insanlar olmalı. Başka türlüsü güç. BBde varken uçmanın alemi yok. 2023te bir şeyler değişirse ancak düşünürüz yeniliği.

Alsak ne değişecek renktaş. Unutmalı mıyız? ya da aldı diye yönetim kahraman falan mı olacak? Bilmiyorum, büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Gedson’u alamamalarından ziyade yaşanan rezillik. Yoksa ne çalımlar gördük

bu işin buraya kalması rezillik o ayrı
gedsonu kıçlarındaki donu satarak alsınlar sonra da mayısta defolup gitsinler yapacakları son iş bu

Benfica avrupa kupalarinda gecmisteki birinin lanetinden ötürü avrupada final kazanamamıştı bi daha de mi,2013te alamadilar.gedson mevzusu da o lanete eklendi bence🧙‍♂️

Benfica avrupa kupalarinda gecmisteki birinin lanetinden ötürü avrupada final kazanamamıştı bi daha de mi,2013te alamadilar.gedson mevzusu da o lanete eklendi bence🧙‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt