GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 484

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,7K
Sayfa
484/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benfica ve bjk'nin görüşmediğini söylemedim. görüşüyorlar hatta ileri seviyede ancak ne kulüple ne oyuncu ile biten bir şey yok diyor
rodopun gün doğmadan neler doğarıyla birleştirince sabaha burak benficanın parasını yetiştirmek için motorla portekize basar

her oyuncu tweeti için 10 bin dolar indirse nereden bakarsan iyi para güzel bir düzen

geldıkten sonra ilk icraatı kapa acıklama yapmayacagız olmustu rtaş

iletisim olayının kolpa oldugu ta bastan belliydi
Kapa detaylı açıklama yapmamasının bir mantığı vardı ama. Bu öyle değil ki orada rakiplerinin hiç biri açıklama yapmıyor. O şeffaflık kısmına girer ki üyeler falan gidince öğrenebiliyormuş. Taraftarla iletişim başka bir şey. Dediğim gibi Altaylı'nın programında çıkıp dese kasamızda para yok o yüzden Gedson transferini yapamıyoruz, şartlarımıza uymuyor diye. Şu anki gibi bir tepki olur muydu?

Evet arkadaşlar Başkan bu operasyon gizli kalsın dedi, medyayı Gedson transferi ile uyutup asıl dünya yıldızı orta sahanın peşindeydi.

işte o yıldız orta saha hayırlı olsun başkan sağ gösterip sol vurdu

8d2d19d4edc6430fa5e1e265780b9288.jpeg
Burak Elmas eteboyu bile alamaz diyenler :D

Gecenin üçünde transfer ne çabuk yön değiştiriyor ya bir rize , bir başaksehire gidiyor. Ve bjk başak rakip yav üst sıralar için yakınlar baya birbirine niye versin rakibine anlamadım.

benfica ve bjk'nin görüşmediğini söylemedim. görüşüyorlar hatta ileri seviyede ancak ne kulüple ne oyuncu ile biten bir şey yok diyor
rodopun gün doğmadan neler doğarıyla birleştirince sabaha burak benficanın parasını yetiştirmek için motorla portekize basar

Alsak ne değişecek renktaş. Unutmalı mıyız? ya da aldı diye yönetim kahraman falan mı olacak? Bilmiyorum, büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Gedson’u alamamalarından ziyade yaşanan rezillik. Yoksa ne çalımlar gördük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt