Suat Kayabaş
Parçalı Üye
yapacağınız işe tüküreyim 1 dk duramazlar artık orda defolun gidin hemen
Rize formalıbesıktas formalı gedson cekılısı mı yapacakmıs
benfica ve bjk'nin görüşmediğini söylemedim. görüşüyorlar hatta ileri seviyede ancak ne kulüple ne oyuncu ile biten bir şey yok diyor
rodopun gün doğmadan neler doğarıyla birleştirince sabaha burak benficanın parasını yetiştirmek için motorla portekize basar
Kapa detaylı açıklama yapmamasının bir mantığı vardı ama. Bu öyle değil ki orada rakiplerinin hiç biri açıklama yapmıyor. O şeffaflık kısmına girer ki üyeler falan gidince öğrenebiliyormuş. Taraftarla iletişim başka bir şey. Dediğim gibi Altaylı'nın programında çıkıp dese kasamızda para yok o yüzden Gedson transferini yapamıyoruz, şartlarımıza uymuyor diye. Şu anki gibi bir tepki olur muydu?geldıkten sonra ilk icraatı kapa acıklama yapmayacagız olmustu rtaş
iletisim olayının kolpa oldugu ta bastan belliydi
Burak Elmas eteboyu bile alamaz diyenlerEvet arkadaşlar Başkan bu operasyon gizli kalsın dedi, medyayı Gedson transferi ile uyutup asıl dünya yıldızı orta sahanın peşindeydi.
işte o yıldız orta saha hayırlı olsun başkan sağ gösterip sol vurdu
![]()

Belli olmaz bu iş. Yarım saatte her şey bu hale geldi sabaha Gedson aslan resmi çizerken foto atabilirTrolü bırakalım lütfen rezalet bir yönetimimiz var nasıl alabilirler smordum
Türk basınına ınanmam rtaş imzayı gormek gerekTrolü bırakalım lütfen rezalet bir yönetimimiz var nasıl alabilirler smordum

benfica ve bjk'nin görüşmediğini söylemedim. görüşüyorlar hatta ileri seviyede ancak ne kulüple ne oyuncu ile biten bir şey yok diyor
rodopun gün doğmadan neler doğarıyla birleştirince sabaha burak benficanın parasını yetiştirmek için motorla portekize basar
Konuda mesaj sayısı yine 10bine dayandıTrolü bırakalım lütfen rezalet bir yönetimimiz var nasıl alabilirler smordum
E iste.baska 8 numara alsaydik bari
Gedsonun arena önünde atkılı fotosu düşebilir bekleyelim Burcu Aslandır belkiBelli olmaz bu iş. Yarım saatte her şey bu hale geldi sabaha Gedson aslan resmi çizerken foto atabilir
Gelmesin bu saatten sonrabeşiktaşın şartlarını transfermiş gibi gösteriyorlar gibime geliyor
yarın bence biz alacagız
besıktas formalı gedson cekılısı mı yapacakmıs