Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Bence Ahmet bulutun oyunu ya bunlar adam daha bizim hesabı takip ediyor iş bitmiş olsa çıkardı çoktan
Öbür türlü belki süre bile alirdi benficada ama biliyordu ben GSe gidersem iyi para kazanacagim grev yapti. jk ayni parayi verince kabul etti. Benficada bi nevi intikamini aldi, Trdeki karga kulüblerle beraber.Gedson bizi satmıştır. 1 tane avrupa kulübü istese oraya giderdi ama o bizi kullanmak istedi. Kendi takımına girmeye bile uğraşmadı nasılsa Galatasaray taraftarı beni istiyor diye
Sene başında Burak Elmas'ın söyledikleriyle şu anda yaptıkları bir değil ki? İletişim konusunda çok doğru konuşmuştu mesela profesyonel getireceğini maç sonları, transfer, sosyal medya ve genek medyada oluşan durumlarda onun direk açıklamalar yapacağını falan söylemişti ki çok zor yada maliyetli birşey de değil bu ama insanlar nereden bilsin adamın dediklerinin tam tersini yapacağını. Alt yapıya yatırım yapacağı donanımlı hale getireceğiz de dedi. Adam resmen yalan atmış.
Bence Ahmet bulutun oyunu ya bunlar adam daha bizim hesabı takip ediyor iş bitmiş olsa çıkardı çoktan
Sen x kulüple anlaşsan a kulübü takip edermisin halenne alaka reis
futbol piyasasi gedsonlar dolu,yeterki olimpiakos gibi psg altyapisi vs tarasinlar.uzulmeyin artik,gidisi hizlandi burak elmasinKesinlikle katılmıyorum. Öyle olsa bile sakatlanmadığı kısa sürelerde futbol oynayan Isco'nun ilk sakatlığında bu adama vereceğin paraları Gedson'a neden vermedin diye saydırırlar.Gedson medson kimsenin umrunda olmaz en büyük burak başkan olur
Selam GSC,
Malum transfer doneminin son gunlerindeyiz, hepimiz tabi Gedsonu istiyoruz.
Eger Gedson Fernandes bu transfer donemi gelirse, Gscimbom.com ailesinden bir kisiye Orjinal sanli Galatasaray formasi hediye edicem.
Katilmak istiyorsaniz, yorum birakiniz.
Sevgiler
AdamEkli dosyayı görüntüle 149942mevzu budurfutbol piyasasi gedsonlar dolu,yeterki olimpiakos gibi psg altyapisi vs tarasinlar.uzulmeyin artik,gidisi hizlandi burak elmasin
Sen x kulüple anlaşsan a kulübü takip edermisin halen
Ekli dosyayı görüntüle 149942mevzu budurfutbol piyasasi gedsonlar dolu,yeterki olimpiakos gibi psg altyapisi vs tarasinlar.uzulmeyin artik,gidisi hizlandi burak elmasin
Bizimkiler çok Zeki ya adamlar Gedson gibi oyuncuyu sana bedavaya vereceklerdi . 7,5 milyon Euro bile bu yaşta bu kapasitede bir oyuncu icin bedava . Yazıklar olsuninanmayacak bir sey yok ortada. Kaç aydır Benfica yönetimiylen dalga geçiyoruz resmen alacaz,aldık,vazgeçtik,para bitti muhabbetiyle. Adamlarda görüyor harcadığımız paraları. alın size Gedson diyip şutlamişlardır bizimkileri kapı dışarı
Sakatlık vs gibi etkenler olursa dediğin gibi olabilir ama isco gelirse burda başkana karşı olan tavır değişir buna eminimKesinlikle katılmıyorum. Öyle olsa bile sakatlanmadığı kısa sürelerde futbol oynayan Isco'nun ilk sakatlığında bu adama vereceğin paraları Gedson'a neden vermedin diye saydırırlar.