GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 482

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,8K
Sayfa
482/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson bizi satmıştır. 1 tane avrupa kulübü istese oraya giderdi ama o bizi kullanmak istedi. Kendi takımına girmeye bile uğraşmadı nasılsa Galatasaray taraftarı beni istiyor diye
Öbür türlü belki süre bile alirdi benficada ama biliyordu ben GSe gidersem iyi para kazanacagim grev yapti. jk ayni parayi verince kabul etti. Benficada bi nevi intikamini aldi, Trdeki karga kulüblerle beraber.

Eşref başkan sallıyor yav sponspor falan hikaye biz gerçekçiyiz diyordu o haklı çıktı.
Sene başında Burak Elmas'ın söyledikleriyle şu anda yaptıkları bir değil ki? İletişim konusunda çok doğru konuşmuştu mesela profesyonel getireceğini maç sonları, transfer, sosyal medya ve genek medyada oluşan durumlarda onun direk açıklamalar yapacağını falan söylemişti ki çok zor yada maliyetli birşey de değil bu ama insanlar nereden bilsin adamın dediklerinin tam tersini yapacağını. Alt yapıya yatırım yapacağı donanımlı hale getireceğiz de dedi. Adam resmen yalan atmış.

Tanseli engelledim twden

Cok igrenc bir kisilik

Soyle icten pazarlikci menfaati olan adamlardan nefret ediyorum

Daha dun en buyuk burakci sendin

Sen gibiler sectirdiniz bizim gibi azinlikda ki insanlar uyardi ne bu hocayla ne bu baskanla olur diye

Simdide canim hocasi gitti diye sov yapiyor

Burayi okuyorsun biliyorum senin o keltos beynini duzeyim

Galatasaray bu haldeyse twitterde filan secim oncesi yaptiginiz sovlarla boyle
Algici keltis *kufur* *kufur* *kufur*

Beyler gerçekten işimiz çok zor . Rize yi kurtarmak icin her yolu deneyecekler . Antalya iyi takım güzelde transferler yaptı . Hakemler bizi her maç doğruyor dur diyecek yönetim yok . Allah kolaylık versin . Planlama yok , hoca desen muamma .

Screenshot_20220202-024424_Gallery.webp
mevzu budur🧙‍♂️futbol piyasasi gedsonlar dolu,yeterki olimpiakos gibi psg altyapisi vs tarasinlar.uzulmeyin artik,gidisi hizlandi burak elmasin

Evet forma çekilişimiz yarın olacak Hakan bey iddiasını kazandı gedson bu transfer dönemi geldi ( hangi takıma geleceğini yazmamış ) yarın güzel bir katılımla yapalım çekilişimizi

Selam GSC,

Malum transfer doneminin son gunlerindeyiz, hepimiz tabi Gedsonu istiyoruz.

Eger Gedson Fernandes bu transfer donemi gelirse, Gscimbom.com ailesinden bir kisiye Orjinal sanli Galatasaray formasi hediye edicem.

Katilmak istiyorsaniz, yorum birakiniz.

Sevgiler

benfica ve bjk'nin görüşmediğini söylemedim. görüşüyorlar hatta ileri seviyede ancak ne kulüple ne oyuncu ile biten bir şey yok diyor
rodopun gün doğmadan neler doğarıyla birleştirince sabaha burak benficanın parasını yetiştirmek için motorla portekize basar

inanmayacak bir sey yok ortada. Kaç aydır Benfica yönetimiylen dalga geçiyoruz resmen alacaz,aldık,vazgeçtik,para bitti muhabbetiyle. Adamlarda görüyor harcadığımız paraları. alın size Gedson diyip şutlamişlardır bizimkileri kapı dışarı
Bizimkiler çok Zeki ya adamlar Gedson gibi oyuncuyu sana bedavaya vereceklerdi . 7,5 milyon Euro bile bu yaşta bu kapasitede bir oyuncu icin bedava . Yazıklar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt