GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 53

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
53/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Pena haric birden fazla transferi nasil bekliyoruz? Pena ve Omar acilan uc kontenjanin ikisini dolduruyor. Hem Gomis, hem Gedson hem de 6 numara imkansiz gibi gozukuyor.

Ne Babel’i ne de Feghouli’yi gonderecek paramiz yok. Acaba Morutan’i kiralik gonderecek yer mi ariyorlar?

Omar’in bu takimda hala sozlesme sahibi olmasi da ayri bir skandaldir.

Bence 1 transfer daha yapip kapatir bu kepaze yonetim.

Nasıl bukadar beceriksiz ve umursamaz olur bir yönetim ve başkan, sanki kasten bilerek yapıyorlar, düşürcekler takımı 2.lige. başka hiçbir mantıklı açıklaması olamaz, bu mevcut kadro bu ligde bu halde hiçbir takımı asla yenemez belki hasbel kader 1-2 maç alabilirler o da kurtarmaz bizi. Bunu 5 yaşındaki bebe ve 90 yaşındaki herhangi bir insan bile bilir. Kasten ve bilerek bu yönetim ve başkan Elmas, düşürcekler bizi. Aksini iddaa eden yönetimin ultra gerizekalı olması gerektiğini bilmesi gerek.

Benfica bedava yollasa, kontenjan açıp alabilirler mi acaba? Onu bari becerebilirlermiki ?
1643490219085.webp

Biz Pena haric birden fazla transferi nasil bekliyoruz? Pena ve Omar acilan uc kontenjanin ikisini dolduruyor. Hem Gomis, hem Gedson hem de 6 numara imkansiz gibi gozukuyor.

Ne Babel’i ne de Feghouli’yi gonderecek paramiz yok. Acaba Morutan’i kiralik gonderecek yer mi ariyorlar?

Omar’in bu takimda hala sozlesme sahibi olmasi da ayri bir skandaldir.

Bence 1 transfer daha yapip kapatir bu kepaze yonetim.
Diagne Nisan’a kadar yok , Gervinho gibi yaparlar insafa gelirse

Aytac gidiyorsa normalde 2 OS gelmeli. Zaten 3 pozisyon icin tek Berkan, Taylan, Cicaldau ve Aytac var. Bartugu saymiyorum, o kolay kolay oynamaz. Aytaci yollarsan, o üclünün yedegi bile kalmiyor. Gedson + biri gelmeli o zaman.

Aytaci niye Giresuna vermiyoruz anlamiyorum. Aytac + Fatihi versen belki Okani geri yollarlar.

benfica'ya tüm yaz boşuna sövüp bela okumuşuz. asıl küfrü hakeden taraf biziz.
Yav bedava yollasalar bile alabilcek durumda değiller, inanılmaz bir durum gidip omara lisans çıkarırlar ama Gedsona yer açmayı beceremzler he. Varyaaaa Gedsona kontenjan boşaltamadık diye alamamazlık ta yapamazlar, Dinç taça attı hepsini, Benfica tarafı bizden haber bekliyormuş ve tüm şartlarımızı kabul etmişler. Torrent istemedi de diyemezler adamı asarlar gördükler yerde ve ayrıca madem öyle hoca istemiyordu ne bk yemeeye o kadar pazarlık yaptınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt