Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
Oyle olsa bile en fazla iki kontenjan olur.Diagne Nisan’a kadar yok , Gervinho gibi yaparlar insafa gelirse
Oyle olsa bile en fazla iki kontenjan olur.Diagne Nisan’a kadar yok , Gervinho gibi yaparlar insafa gelirse
Luyindama da gitti yaOyle olsa bile en fazla iki kontenjan olur.
Gidenler: Assuncao, Yedlin, Luyindama(muhtemelen), Diagne (muhtemelen)Luyindama da gitti ya

Beyefendi üzülüyor diye GS kalecisiz kalacak.Burki’nin olmaması bana da Muslera’nın triplerinden kaynaklı gibi geliyor
Hocam ayakları normal olsun gerekirse de top kurtarsın yeter yavSanırım bu Inaki Pena nın ayakları bayağı iyi, yani videolarda öyle duruyor en azından bayağı bilinçli istediği yere atıyor topları. Genelde Fatih Okan Muslera filan Fatih Terim e atıyorlardı topu![]()
burki bundan iptal oldu sanırım
Kasımpaşa havada kaparDiagne nisanin basinda dönüyorsa, 8 mac kaliyor sezon bitene kadar. Bu adami yabanci kontenjani olan ve as forvetine baski yapacak takim yok mu bizim ligde? Diagneyi oraya yollayalim, adamlar tek aylik maasini verse bile yeter. Belki herif formayi kapar ve son 8 macta bir kac gol atip geri gelir.
Yazin sözlesmesinin son senesine giriyor diye, bence araplara gidip son bir büyük sözlesme kapmayi kabul eder artik. Bizde onlardan kazik yiyerek onu 1-2 milyon arasi satariz.
Bizim Yönetim hariç tüm dünya bize çalışıyor.Buna nereden haber gitti yav
nasıl yani muslera burkiyi arayıp 1 ay sonra dönecegım ben falan mı demısBurki’nin olmaması bana da Muslera’nın triplerinden kaynaklı gibi geliyor
Neden alamadınız sorusunun cevabını veremezler, Benfica tüm şartları kabul etmiş bizi bekliyormuş. Hoca istemedi diyemezler adamı tefe koyup oynatırlar. Kontenjan diyemezler, omarı niye eklediniz o zaman.Gedson alınmayacak sanırım, biten teansferin açıklanmaması başka bir şey getirmiyor aklıma