GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 6

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,6K
Sayfa
6/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yav forumun %20si zaten eski banlıların fake üyelikleri

Biliyorum da bir şey demiyorum hatta geçen sene Ozan Kozan'ı bile affetmiştim sonra geldi bana yok yere hakaret etti diye tekrar attım.

Yazabilir de kim olduğınu merak ettim.
Yok valla forumdan hic ban yemedim bi ara gezi başlığında mute yemistim ama. Özgür Aslan o sirada moddu dedi olm sakin ol ben de dayanamiyom ana avrat gidecem seni susturayim da kovulma dediydi

Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya ? Niye kaleci alıyoruz diyenlerle ilgili bir yorum yok yazdığımda. Bürki'nin kaleciliği özelinde yorum yapanlara yönelik yazdım mesajı. Ha niye kaleci alınıyor diyorsanız kale boş, geleni gideni alıyorlar içeri. Hem 6 numarayı hem kaleciyi bir şekilde halledecekler, iki transfer de şart oğlu şart.
Burki kötü kaleci değil,Yong Boys döneminde iyiydi.Dortmund'ta oynamadığı için sağlıklı yorum yapılamıyor form durumu olarak.Lakin kontenjan sorunu, Muslera varken extra bir yabancı kaleci alımı ve sahada 3 yerli oynatma sorununu da eklersek zor karar.Muslera dönmeyecekse evet, dönecekse gerek yok.Kaleci olayını herkes abartıyor,BJK'nin kalesinde Ersin,FB'ninki Berke, Başakşehir'in Muhammed vs.Ugurcan gibi fark yaratacak biri olamadiktan sonra asıl skoru belirleyen oyun gücü.Burki'ye dönecek olursak Dortmund'ta oynadığı dönemde kötü gözükmesinin nedeni de Dortmund'un takım savunmasınin kötü olması ve sürekli pozisyon vermesi.Ayni bizde olduğu gibi.Defansa ve kaleciye aşırı yük binince ister istemez çok hata ve gol oluyor.İsin özeti takımı düzeltmeden kaleciyi düzeltmek beklentiyi boşa çıkarır.

Bürki'ye neden bu kadar negatif ya forum ? Dortmund'daki ilk sezonlarında uzun uzun izlemişliğim var baya top class kaleci kumaşı vardı adamda. Bir süredir izlemiyorum da kollarını aldırmadıysa faydalı olacaktır. Kaldı ki devre arası kimseden as kaleci alamazsınız akıl var mantık var. Abuk subuk goller yemeyecek bir kaleci işimizi görür rahatlıkla , uçup kaçacak adamı zaten alamazsın. Yönetimle ilgili görüşlerim belli de bu konuda makul bir seçim yapmışlar bence.
Burki'nin dortmund da formasini kaybetme sebebi abuk subuk gol yemesi ve tabi sakatlik süreci. Dortmund taraftari son dönemde karius muamelesi yapiyor burki'ye. Ben transferde noturum ama muslera subat ortasi gelecekse gereksiz bir transfer gibi geliyor bana. Ona harcayacağımız kontenjanı baska mevkiye kullanmalıydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt