Beyefendi güzel konuşuyor
Kalsın benceMorutan kiralık gidebilir kontenjan açılır bari, öbür yaşlıları göndermek zor gitmezler isranbuldan.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet şimdi baktım
onumuzdeki günlerde Murat Ünsal bey daha doğru haberler paylasacaktirSakat adamı kaktıracaklardı az kalsınwolsburglu ahmad barusso gelmedigi iyi olmuş

Bordoyla 3 seneligine senelik 700bine anlasmis yaziyor. Vay yavsak vay
Bordoyla 3 seneligine senelik 700bine anlasmis yaziyor. Vay yavsak vay
Seni Benfica ya yollayacağız knk. Uçak bileti+konaklama için sponsor arıyoruz.Beni gonderin su Allahin hirbosunu ikna edip geleyim yeter yaw
Bu Kaniya nerden vardinBikem Kanık işin ehli biri gibi. Bence Galatasaray'ın kurtuluşu kadın başkandır bunun içinse en yakışanlardan biri ve bence imkansız ama olurya aday olursa çok güçlü bir yönetiminin de altında birleşeceği net olan İpek Kıraç'tır.
Orada futbolcu bizi istiyor.Bizi istemeyir futbolculara beni gonder ikna etmessem serefsizim Yeni bir Haldun ustunel doguyor ama kimse farkinda degil.Seni Benfica ya yollayacağız knk. Uçak bileti+konaklama için sponsor arıyoruz.
Reis Isitanida begeniyordun bizi Isitanci sen yaptinMevcut yönetimde çok değerli insanlar var zaten Burak Elmas'tan ziyade ekibe değer vermiştik lakin yaprak dökümü gibi dağılıyorlar. Gerek Köksal Ünlü gerek de Rezan Bey değerli kişilerdi.
Buradan da hazırlık yapılmasının çok anlam taşımadığı çıkabilir.
Eğer Burak Elmas 3 seneyi bitirebilirse gelecek başkanın Erden Timur olacağını düşünüyorum ben.
Erken seçim olursa yüksek ihtimalle hızlı aday gerekeceğinden bu kişi de Metin Öztürk olacaktır, yeni bir aday çıkmaz.
Benfica üç kağıt ve adilik yapıyorOrada futbolcu bizi istiyor.Bizi istemeyir futbolculara beni gonder ikna etmessem serefsizim Yeni bir Haldun ustunel doguyor ama kimse farkinda degil.
Hangisine Bikem Kanık ile ilgili olana ise konuşması ve konuları anlatmasıyla bu kanıya vardım. İpek Kıraç ile ilgili olanı ise az biraz kendisi hakkında bakındım google amcaya ve böyle bir kanıya vardım.Bu Kaniya nerden vardin