Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceza sahası içinde topla buluşup bu kadar geveleyen, dürten oyuncu grubu bizden başka hiçbir takımda yok galiba. Tek vuruş olayını bir türlü beceremiyor bizim hücum hattı. Cidden 5 sıra yukarıda olurduk en azından şu pozisyonları değerlendirebilselerdi.
Topla ilişkiye girmeyen santrafor iş yapar bizde. Gomis’in meziyeti buydu , Elmander’de. Langırt oynuyor gibi hissediyorum onlar ilerideyken dümdüz asılıyorlar.

Normalde Mustafa’da gelene kadar böyleydi ama hoca adamın normalini bozdu sağolsun

Pena diye bebeyi getirmis kendi kalecimiz Okan orda yatarken .Yabanci siniri ortada zaten.Siz Fatih terime Kurban olun Kurban .
27782AB0-710D-45CF-AEE3-E74BB9F9C72E.webp

Yav omar denen herifin ne acelesi vardı da daha maç performansı alacağı bile belli değilken yeddlini gönderdik. Böyle saçma bir planlama nasıl olur yav.
Mis gibi yedekliyordu herif. Gayet iyiydi ya bile isteye herifi yedik. Şimdi boey'e bişe olsa herif taylanı faln deniyor orada düşünün durumu. Büyük aptallık geliyor. Kafayı duvarlara vurup naptık biz diyeceğiz.
Yedlin den ne farkı var çok merak ediyorum. Yedlin i gönderiyorsun bari yerine Altaylı Cebrail i al

ya dedirtme şimdi hocaya
Okan için 6m tl istiyor giresun, Pena ücretsiz geliyor. kendi futbolcunu geri çağırmak için 500b avro mu vereceksin? Az mantık yahu
Birakin aga ya sirf Ft yi sevmiyonuz Diye Galatasaray kalitesinde olmayan bir Td'ye destek veriyonuz yaziktir.Hadi digerleri tamam da senin gibi birisinden beklemezdim.

Topla ilişkiye girmeyen santrafor iş yapar bizde. Gomis’in meziyeti buydu , Elmander’de. Langırt oynuyor gibi hissediyorum onlar ilerideyken dümdüz asılıyorlar.

Normalde Mustafa’da gelene kadar böyleydi ama hoca adamın normalini bozdu sağolsun
Futbolcu, özellikle de forvet çok zeki olmalı. Gomis'in de sezonun yarısında çok gol kaçırdığı bir dönem vardı ama adam zeki. Nerede ne yapması gerektiğini biliyor. Yeri geldiğinde tavana asıyor, yeri geldiğinde plase köşeye bırakıyor yerden, yeri geldiğinde topa basıp ters ayağıyla yuvarlıyor. Bizim forvetler ezbere oynuyor, karar mekanizmalar vasat ya da vasat altı. Bize Gomis benzeri profilde oyun zekası vasat üstü forvet gerekiyor. Kaç yıldır kontraya çıktığımızda bu atak gol olur diyemiyorum. O güveni vermiyor hiçbir hücum oyuncumuz maalesef.

Daha önce paylaşmıştım, listeye sakat olduğu için farklı kaleci yazabiliyoruz. UEFA kurallarında var. Muslera sakatlıktan dönünce yerini geri alma koşulu var. 3 hakkımız hala saklı kalıyor. Yönetimimizin bilmediğine şüphe yoktur gerçi
Bunu bende duymuştum transfer tahtası kapalı olsa bile kalecin sakatsa yerine kadroya yazmadigin kaleciyi dahil edebiliyorsun

Yönetimimiz bu kaleci sakatken ekstra kaleci yazma hakkını bilmiyor olabilir bu arada ekstra kaleci yazma hakkı listeler verilirken mi yoksa listeler verildikten sonra maça yakın yazdığın kalecilerde sakatlık olursa mı?
1 ay boyunca sakat olacağını ibraz etmemiz gerekiyor. Şu ana kadar halletmek gerekiyordu. Bağımsız bir doktor raporu ile UEFA’ya sunuyorsun. Önceden dönerse sıkıntı olmuyor, sakatlıktan döndü diyip listeden çıkarıyorlar ama doktor raporu şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt