Aynı sey mi,adamın daha kacıncı macı,belki bir halta yarar sanmıstır..

gobaapeinnrooooooga
şükür kiiiii
bu da burda kalsın![]()
hocanın ne sucu var kardesım adam kurmadı kadroyuDenizliye elrnince kuduruyorsunuzki o macta 55 tane pozisyon kacti tuzladan 6 yeyince Hocanin ne sucu var way be ne Buyuk Galatasaraylilik.Yapmayin nankorluk yapmayin Torren kim ulan ne verebilir bize
Neyse her şeyi geçtim bir şey yazmayayım vs. diyorum ama bir gözü yeni monte edilmiş yaklaşık 1 yıldır top oynamayan adam nasıl olacakta performans verecek çok merak ediyorum sevgili trol mod?bu kadro kanser eder halil asla oynamamalı emre varken
berkan asla oynamamalı 6 numara şart
boey yerine zaten omar oynayacak boey bu performansla yedek oturur
HerhaldeMakara yapiyor arkadas herhalde, geciniz
Düzgün konus teres,uc kurusluk aklin var onuda terim almıs,uzaHadeee lan ordan Buraklardan bize be hayir gelmiski senden gelsin
Iyiyim sagol , epeydir gozukmuyordun daha fazla ugraman lazim forumaNasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli
Hayırlı olsun bu arada.
Yanacak ve değerlenecek buralar.
Hade lan Burak .Düzgün konus teres,uc kurusluk aklin var onuda terim almıs,uza
Gedson oldu mu?Allah rahatlık versin.
Fazla ümide kapılmayın.
3 tane...
Her şey Galatasaray için...
Oldu bitti...
Şu saatten sonra çıkan, çıkacak olan isimlere itibar etmeyin...
Peakanı uçurmamı yorumlamadın daha
edibali beye kefilsiniz sanırım bu gece rahat uyuyacagım 3 transfer gelmis gibiIyiyim sagol , epeydir gozukmuyordun daha fazla ugraman lazim foruma
Burada Gomis,Pena ve Gedson Rodriguez görüyorum ben.@ozgurayten ruhu geri geldi herhalde.ey ruh geldiysen 3 kere daha ses ver!gobaapeinnrooooooga
şükür kiiiii
bu da burda kalsın![]()

Bugün de musapı uçurcazAllah klavyene toz degdirmesin inşallah diyelim. Peekan bir havalara girmisti, havalara giren biter
sen 10 numarayı nasıl kanata koyduysan bende tek gözlü omarı oynattım rtaşNeyse her şeyi geçtim bir şey yazmayayım vs. diyorum ama bir gözü yeni monte edilmiş yaklaşık 1 yıldır top oynamayan adam nasıl olacakta performans verecek çok merak ediyorum sevgili trol mod?