burki bundan iptal oldu sanırım
Sebep?
Sıkıştırsın renkdaş başka türlü muameleden anlamıyor bu bizimkiler.O Dinç denilen elemanın ne kadar ... olduğunu cümle alemde biliyor, sırf Elması sıkıştırmak için bir tarafından sallaması daha olası.
Hatta olursa Messi'yi de kampa yetiştirmeyi planlıyoruz, olursa tabiTerzi arttırıyor....
Tuna bey azminizi kutlarım sonunda rooga haRoberto Gagliardini geldi mi?

Roberto Gagliardini geldi mi?
Bildiğim tüm filtreleri kullandım resmen.Tuna bey azminizi kutlarım sonunda rooga ha![]()

Drogba hayranı olarak söylemek durumundayım ki az demişsin!..Herif geldi, 3 ay futbol oynadı; ikinci sezon kadroya hiç yazılmasa daha iyiydi; güya tedavi için aylarca Dubai' de kaldı, aradım taradım sakatlığının ne olduğuna dair bir ifade bulamadım!..Ve 1.5 yıl için 10 milyon Euro ödendi 35 yaşındaki adama (Dediğim gibi, reelde oynadığı 3 ay!)...Ağlıyorum.. Kıymet bilmedik, Drogba maç seçiyor dedik, Sneijder yerine biri gelsin dedik, Telles toy dedik, Melo'nun fıtığı var dedik, iyi bok yedik.
Planliyor, teklif yapmaya hazirlaniyor, puruz cikti. Alooo sunun surasinda 8-10gun kaldi. Bittiyse getir bu neyin uzatmasi....
Terzi: Galatasaray, Gedson'u pazartesi gecesi İstanbul'a getirmeyi planlıyor.
Kesin bizde arkadaşlar
![]()