Can Kaplan
Cezalı
Komple orta sahamız değişmesi lazım bir 6, iki tane 8 hatta birde 10 numara ama ancak bir transfer yapacaklar, yaylan berkanla devam… rezaletin ötesi
bıraksınlar bu gençleşme proje olayını bence o iş okadar basit değil çünkü. bahsedilen şeyi yapmaları için altyapıdan başlayarak her mevkide işinin ehli adamlar ve profesyonel bi yapı lazım. yani kısacası bu ülke için hayal. yaşa bakmadan kaliteli bi kadro kurup genç oyuncuları da geri planda yavaş yavaş yetiştirmek en kolayı. uefa dönemi en doğru yapılanma şekliydi. hagi popescu ve taffarelin etrafına dizdiler potansiyelli gençleri. hem şampiyonluklar yaşadık hem jenerasyon oluşturduk.Sezona gençleşme operasyonu ile başlayıp devre arasinda 36 yaşındaki adamı almaktır Galatasaray , 3 yıllık proje 4 ay sürmedi.
hep eleştiri olmaz
bize takımı bu şekilde her mecrada destekleyecek taraftar gerekiyor
genclesme soyle olur iyi ve tecrubeli takimin arasina 2/3 genc ve potansiyelli futbolcu serpistirsin oyle olurm, full genclerle basari imkansiz hele birde cicaldau halil gibileriyle hayli imkansizbıraksınlar bu gençleşme proje olayını bence o iş okadar basit değil çünkü. bahsedilen şeyi yapmaları için altyapıdan başlayarak her mevkide işinin ehli adamlar ve profesyonel bi yapı lazım. yani kısacası bu ülke için hayal. yaşa bakmadan kaliteli bi kadro kurup genç oyuncuları da geri planda yavaş yavaş yetiştirmek en kolayı. uefa dönemi en doğru yapılanma şekliydi. hagi popescu ve taffarelin etrafına dizdiler potansiyelli gençleri. hem şampiyonluklar yaşadık hem jenerasyon oluşturduk.
Bide abi cekiyo
şu takıma yazın 2-3 tane kaliteli tecrübeli adam alınsaydı emin ol böyle olmazdı. çömezler takımına çevirdiler hepsi baskının altında ezildi. babel arda feg gibi bitik heriflerin kendilerine faydası yok zatengenclesme soyle olur iyi ve tecrubeli takimin arasina 2/3 genc ve potansiyelli futbolcu serpistirsin oyle olurm, full genclerle basari imkansiz hele birde cicaldau halil gibileriyle hayli imkansiz
Keramettin Bey surekli ismimle oynuyorhocam soyadına noldu yaw.
İşin en komiği kendi altyapısından yetiştirip çer çöp diye gönderilen adamı bir kamyon parayla geri almaları.adama troure barcaya gitmiş kaynak (maçkolik) aslında şunu demek için yazdım o herif o fizik güçle çıt kırıldım ispanyol takımı defanslarını tarumar eder
hep eleştiri olmaz
bize takımı bu şekilde her mecrada destekleyecek taraftar gerekiyor
luyindama kaldı mı şimdi arabistan kapandıysaBu arada transfer dönemi tarihlerine baktım. Katar'da 31 i son, Arabistan'da kapanmış. Avrupa'da Gomis'in istediği parayı vermezler ve 1 gün kaldı. Elimize düşmüş, rahat olun. Yanan tarafın o olması lazım. Ya 1 dönem bekler ya da bize gelir.
seni banliyanlari kiniyorumkeyfe ban yedim![]()
Tmarkt bizi yemiyorsa bugün son gün. Luyindama bugün Arabistan'a gidiyor, girin SON DAKİKA'yıluyindama kaldı mı şimdi arabistan kapandıysa
seni banliyanlari kiniyorum