SeneyeTazelemesek ? zaten yazın bitmiyor muydu ?
SeneyeTazelemesek ? zaten yazın bitmiyor muydu ?
Bir sene daha varTazelemesek ? zaten yazın bitmiyor muydu ?
ben daha diagne babel feguli görmek istemiyorum. hele son ikisine dökülen para yani....
hmm tüh yavSeneye
daha yeni msjımda bahsediyordum ,lakin büyük saçmalarlar bunu yaparlarsa,digneden kurtulmamız lazım artık,en güzeli babeli ikna edip defetmek.eğer babeli defetmişsek ve ekstra digneylede bu şekilde bi anlaşmayı düşünüyorsak o zaman bi yabancı daha gelecek demektir.stoper veya kanat forvet ,üçüncü ihtimal yedek 6 no.Uefa'ya 3 isim yazabiliyormuşuz Omar, 6no, gedson, gomis, pena. Hangi üçü yazacağız sıkıntı.
Boey'e güvenilir mi bilemiyorum orayı yedekleyebilecek annholt kalıyor en kötü.Bunu bende düşündüm.
Kaleci sakatlığı belirtilmiş ise Pena'ı yazmak 3 değişiklikten sayılmıyor demişti biri. Eğer bu şekilde yapılmış ise 6 - Gedson - Forvet yazılabilir.
Sağ bek yedekli olsun diye Omar 'da belki yazılır ama diğer 3 lü daha doğru sanki
Al-Taawon Muhammed’i de istiyormuşDün aspor'da mehmet özcan'ın teorisi tutarlı gibi o zaman.
Giden(5): Asunciao,Yedlin , Luyindama , Diagne(geçiçi fesih) , Babel(fesih) yada morutan kiralık ( Edit : Morutan kalmalı - umarım dün çıkan Babael tivitleri doğrudur)
Gelen(5): Omar , Pena , 6 No , Gedson , Gomis ya da başka forvet.
6 No önemli , boşlamasınlar o işi. İkinci bi asunciao olmasın sözde 6 almak için... çok lazım bize
Boey'e güvenilir mi bilemiyorum orayı yedekleyebilecek annholt kalıyor en kötü.
Devre arasında 4-5 tane dandik oyuncu gönderip aynı sayıda işe yarar oyuncu almak kolay iş değil, hele bunu bizimkiler hiç yapamaz. So, maçlarımıza ve küme düşme hattındaki rakiplerimizin kaybetmesini beklemeye odaklanalım.Dün aspor'da mehmet özcan'ın teorisi tutarlı gibi o zaman.
Giden(5): Asunciao,Yedlin , Luyindama , Diagne(geçiçi fesih) , Babel(fesih) yada morutan kiralık ( Edit : Morutan kalmalı - umarım dün çıkan Babael tivitleri doğrudur)
Gelen(5): Omar , Pena , 6 No , Gedson , Gomis ya da başka forvet.
6 No önemli , boşlamasınlar o işi. İkinci bi asunciao olmasın sözde 6 almak için... çok lazım bize
kesinlikle 6 no ,ve tek forvetimiz muhammed olduğundan ve en önemli eksikliklerimizden gol atamama olduğundan gomis ve gedson derim.Uefa'ya 3 isim yazabiliyormuşuz Omar, 6no, gedson, gomis, pena. Hangi üçü yazacağız sıkıntı.
Kolay iş değil %100 ama ben bardağın dolu tarafından bakarak 3. ve 4. olmaya bakıyorum.Devre arasında 4-5 tane dandik oyuncu gönderip aynı sayıda işe yarar oyuncu almak kolay iş değil, hele bunu bizimkiler hiç yapamaz. So, maçlarımıza ve küme düşme hattındaki rakiplerimizin kaybetmesini beklemeye odaklanalım.