Osman Çevik
10 Numara!
Nerdeİzleyelim bakalım...
Ekli dosyayı görüntüle 149909
Nerdeİzleyelim bakalım...
Hangi kanaldaİzleyelim bakalım...

O paralar İngiltere takımları için çerez Acun bile alırdı dediğin gibi olsa. Talisca dediğin adam şampiyonlar Ligi'nde şov yaptı benficaya attığı frikik golü yeterO işler öyle değil. Benfica taliscayı bile oynatmadı. Ayrıca geçen sezondan beri gedsonun hayli isteyeni var çocuk bizim için reddetti şu ana kadar her teklifi. Bizim iş yattıysa zaten görürüz yarın nereye gittiğini
Ben gedson kötü demiyorum ama sadece ona yönelmeleri cok yanlis diyorum. Hem gedson gelmedi hem baska 8 no yok. Cicaldau ile nereye kadar?Abi melo’da kovaydı juve’de adam bizden sonra inter yaptı. Gedson henüz genç ve yetenekli tekrar zirve yapacak bence
@Mehmet EroğluYanlışlık olmuş galiba sistem beni bir gün mıhladı
Gedson halen gelmemiş, işe yaramadı @Umut Şimşek sıra sende
İşte bu konuda yüzde yüz haklısın yönetim sözcüsü Remzi Sanver olacaktı ama kulübün profesyonel bir sözcüsü olacaktı gerek maç sonu açıklamaları gerekse bu tar konularda açıklama yapmak için ama bunu da yapmadılar.Bunların hepsi yönetim zaafiyeti. Meydanı 3-5 tane çakala bırakıyorsun, menajerlerle beraber canına okuyorlar. İletişim koca bir SIFIR. Ne vaatlerle geldiler, ne haldeler. Yazık.
Oha Belmas Sekidika için Eyupsporun anahtarini istemiş

mahpus nasıldı maykıl scofieldYanlışlık olmuş galiba sistem beni bir gün mıhladı
Gedson halen gelmemiş, işe yaramadı @Umut Şimşek sıra sende
Parasizliktan larinle sozlesme yenileyemediler,hala forvet alamadilar.eldekileri satamiyolar.ghezala,texeiraya verilen yilliklarda en ufak gecikmede ayvayi yediler ama hala hikaye pesinde bazi lalelerAdam Beşiktaş’ı katmayın boşuna götümüzden soluyoruz demiş
mahpus nasıldı maykıl scofield