İzliyorum. Topçu olduğu belli ama saha şartları çok olumsuz top oynamak için.@Mert S. Yüksel izliyon mu rtaş adam toptan falan kacmıyor iyi gibi
İzliyorum. Topçu olduğu belli ama saha şartları çok olumsuz top oynamak için.@Mert S. Yüksel izliyon mu rtaş adam toptan falan kacmıyor iyi gibi
Canı küfür cekmis galibaBu bunak pisliğin, içinde Gedson ve kuş kelimelerinin geçtiği bir paylaşımını daha buraya taşırsanız ilk defa raporladığım forum üyesi olacaksınız. Önceden bilgi vermek istedim.
kaç paraya mesela? veya kim?Ben hala yedek kaleci neden yabancı oldu anlamadım.
Madem yapılanma icindesin ya alabileceğin yetenekli Türk kaleci al uzun vadede bu yabancı sınırında içerideki maçlarda oynatırdin yada tecrübeli yabancı kaleci alıp musleranin sözleşmesi fesih yapıp sene sonu tekrar yapardın sözleşmeyi.
Kesinlikle bizim Kaan Ayhan Okay yokuslu gibi hem.defans hem orta saha oynayabilen adama ihtiyacımız vardı onları da alamadik .
Yedek sağ bek yok yedek sol bek Ömer bayram yedek 6 numara yok derecede yani yapılan planlama çok kötü.
Rumenler elde patladı
spesifikf nedemekEkli dosyayı görüntüle 149916
Bana kalirsa 2 transfer daha olur,babel ve diagne fesihle gider
Bu kel ile ilgili projelerim var.Adamlarda hoca alcak para yoktu, 6m euro resmi teklif haha.
pulgarın takımı şili 1-0 öndenoldu yav
Hangi kanalda, bızde alıcı gözle bi bakalım.İzleyelim bakalım...
Ekli dosyayı görüntüle 149909
Kim dediyse doğru demiş.Boupendza > fb diyorlar
göz müydü o?Yasaklı kaynakları gözünüze sokmak mı lazım?