Gökhan Sarıca
Aslan Üye
Avrupa bitti lig devam ediyorLig ve avrupada transfer dönemi yarın mi bitiyor
Avrupa bitti lig devam ediyorLig ve avrupada transfer dönemi yarın mi bitiyor
Alacak paralari yok iyi de gaz sadeceOrtalığı karıştırmıyorlar. Yönetim gedsonu alamadı-almadı onlarda seneye pjanıc gidici deyip alıyor. Normal yani.
bizden baska alan yok adam 60 mılyon haTavanı 60 milyon euro bu adamın ya yapmayın abi. Düzenli oynasın elit takımlar ister
Çok geç kaldık çok, ffp vs varken temelini atacaktık bu olayların. Afrika’dan topçu kovalayıp sonra nereye göndereceğiz derken büyük takımların orta seviye futbolcularına çöksek bugün ne bek arardık ne forvet nede kanat. O bahsettiğimiz gençleşme ile karşı karşıya kalırdık. Barselona Madrid özellikle PSG altyapısından scoutluk beğenilecek şartlara uygun oyuncu bulamıyoruz ama 2.ligden herif gördük mü peşindeyiz.Artık BB ile bizimde yapmamız gereken budur. Büyük kulüplerin çok göz önünde olanları alamayız ama bazı onlar için göz önünde olamayan bizde fark yaratacak isimleri bulabiliriz. 500-1'e alıp 7-10 arası değerlendirip satsak yeter zaten.
Evet tottenham 60m opsiyon koydurdu 2 sene öncebizden baska alan yok adam 60 mılyon ha
Ne kadar iyi kalpliymiş Ahmet BulutAhmet Bulut denen herif yaptırıyor muhtemelen bjk haberini biz alalım gedsonu diye
SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize pulgarın yanına gedson lazım alexisi de besler hemYedik..

Biz Pulgarı aldık mi peki yetiştirdik mi. biraz uzak kaldimAvrupa bitti lig devam ediyor
İşin ucunda komisyon var dünyanın en iyi kalplisi olur o yüzdenNe kadar iyi kalpliymiş Ahmet Bulut![]()
Sen zeki bir insan olduğundan zaten hangi konu olduğunu da yazmışsın.Hangi hatadan döndüm onu anlamadim ama sagolasin abi,bende fatih terimi cok seviyorum mesela.onu ruyamda gorup,onun bi sozuyle sampiyon olacagimiza inanacak kadar cok seviyorum ama gitti.artik onumuze bakacagiz

Avrupa'da bitti transfer.Liste vermek için yarın son gün.Ligde 8 Şubat'a kadar zaman var.Bizim gibi transfer devam eden birkaç ülke var (Rusya vs.)Lig ve avrupada transfer dönemi yarın mi bitiyor