GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 439

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
439/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson'un olmuş halini bu ülke topraklarına getirme imkanımız dahi yokken şu haldeyken getiremiyorsak üstüne rakiplerden biri alırsa bizim kulüpte daha kaos bitmez bir de Gedson başarılı olursa gittiği takımı sınıf yükseltir bu da bizim kulübün başarısızlığa doğru götürür. Sonuç olarak Gedson'u kaybetmenin yanında başarı ihtimallerini de azaltıyorsun neresinden bakarsan bak lose - lose başka açıklaması yok.

Elimizdekine bakalım. Pulgar nasıl oynuyor izleyen var mı?

Edit: Kötü denilmiş. Elneny daha iyi olurdu bizim için en azından ne vereceğini biliyoruz.

93 maç 60 gol atmış renktaş herif makina o sene biz bunu alcagımza diagneye 13 verdik. bunu 6 yaz çözmüşlerdi
Scout ekibimiz onuachu değil tetteh denen zibidinin peşindeydi, heriflerin oyuncu aradığımı zannetmiyorum yav. Danimarka ligi özetlerimi takip eden herhangi biri çok fena oyuncu buldum diye gece terimi arardı.
5-6 milyona kapatabileceğimiz transferdi, patlama yapıp izlemek daha önemli bir aktivite sonuçta

Bu Benfica kadar şerefsiz it bir kulüp gornedim herkesin şeyi bize kalkıyor sokacağım en son benficasina da gedsonuna da .. Ulan 90 dk sans vermemissiniz 6 aydır hala tok satıcıyı oynuyorlar alın da götünüze sokun itoglu itler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt