GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 447

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
447/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet şimdi bütün gün vırvırvır bankalar birliği falan diye zırlayanlar transferin olmamasını normal bulanlar çıksın konuşsun

götü boklu bjk gitti aldı herifi yok euro kuru bilmem neolmuş yok bilmemneymiş hadi geçmiş olsun

tamam ama bak ne güzel demişsin "biz almazsak" - ondan sonrasına zaten kim karışır ne yaparsa yapsın.

ama gına geldi yav afedersiniz her eli telefona gidip tivit atan adam bedavaya reklam yaptı 3 - 4 gündür.

diyorum ya tekrar , gelmezse gelmez. BJK ahmet bulutun cebine ayarlarsa gene milyoncuk onlara çalışır tabi.
Renktaş böyle böyle 3. büyüklüğe götürecek bizi bunlar. Gedson senin oyuncun yahu. Sen anlaşıyorsun, üstüne bir de Jk'ye kaptırıyorsun. Fener güçlü kulüptür, finansman anlamında istediğini alır ama hayrını göremez. Jk finansal anlamda bizden güçlüyse kapatalım kepenkleri. Rezalet şu olay. Menajer olayıysa da rezalet. Böyle kulüp mü yönetilir. Çıkarsın Gedson gündemimizde yok dersin, oyuncu istediğine gider. Sen kulübüyle anlaşıp, bunu basına servis edip, taraftarı sonuna kadar bekletip, bir de kaptırmak nedir? Böylesini tarihimizde görmedim ben.

Gedson gider gitmez o ayrı konu ama bu yönetim kadar ben vasıfsızını görmedim. Dursun Özbek dahi bunları cebinden çıkarır. Yahu hadi diğer konularda sınıfta kaldınız bari iletişiminiz iyi olsaydı. Adamların cvlerine bakıyorsun inanılmaz. Hepsi alanında 1 numara ama kağıt üstünde. Bu kadar kepaze olunmaz. 6 ayda kendilerinden nefret ettirdiler. Size destek çıktığım için yazıklar olsun bana ve size destek veren herkese.

Bu burak denen koç yamağı gitmezse fb’ den beyer olacağız. Bizde koç gibi, acun gibi paralı adamda yok. Bu adam bizi bitirmeye gelmiş.

Bu dakikadan sonra her maç istifa diye inlemezse stad yazıklar olsun
Gedson gelmez ise bir şey olmaz galibiyetlerin gelmesi ile ortalık sakinleşirdi ama rakibine kaptırması ile Mart'a kadar bile dayanamayabilir yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt