Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Yanliz bukadar baskiya ragmen alamadiysa belmas, hakkat ciklet alacak paramis yok demek
Küme düşürecekler takımıTorent'i de alın götürün kendinizi de alın götürün istifa da bir hizmettir

Renktaş böyle böyle 3. büyüklüğe götürecek bizi bunlar. Gedson senin oyuncun yahu. Sen anlaşıyorsun, üstüne bir de Jk'ye kaptırıyorsun. Fener güçlü kulüptür, finansman anlamında istediğini alır ama hayrını göremez. Jk finansal anlamda bizden güçlüyse kapatalım kepenkleri. Rezalet şu olay. Menajer olayıysa da rezalet. Böyle kulüp mü yönetilir. Çıkarsın Gedson gündemimizde yok dersin, oyuncu istediğine gider. Sen kulübüyle anlaşıp, bunu basına servis edip, taraftarı sonuna kadar bekletip, bir de kaptırmak nedir? Böylesini tarihimizde görmedim ben.tamam ama bak ne güzel demişsin "biz almazsak" - ondan sonrasına zaten kim karışır ne yaparsa yapsın.
ama gına geldi yav afedersiniz her eli telefona gidip tivit atan adam bedavaya reklam yaptı 3 - 4 gündür.
diyorum ya tekrar , gelmezse gelmez. BJK ahmet bulutun cebine ayarlarsa gene milyoncuk onlara çalışır tabi.
Bunlara prim veren amipler olmasa ne Gedsonla ne X olaylarla bu kadar uğraşır taraftar. Hoca kovulunca hepsi sanki bağını çözmüşler gibi her şeyi konuşacağım artık falan filan üfffff. Gereksiz adamlarBu tansel denen zat ft gitmeden önce elmasın en büyü wing manı’dı
Boş adam
Bize bahane bol yavDiagne fesih edilmedi diye mi alamadık şimdi kimse bişey demiyor
Zerre Ümit yok adamın emojiyi kaldırmasından belliydi böyle boklar olucağı elimizle ittikgedson bence bizde
Gedson gelmez ise bir şey olmaz galibiyetlerin gelmesi ile ortalık sakinleşirdi ama rakibine kaptırması ile Mart'a kadar bile dayanamayabilir yönetim.Bu burak denen koç yamağı gitmezse fb’ den beyer olacağız. Bizde koç gibi, acun gibi paralı adamda yok. Bu adam bizi bitirmeye gelmiş.
Bu dakikadan sonra her maç istifa diye inlemezse stad yazıklar olsun
Bu devirde aslan emojisi atmak ne demek biliyor musun? Fedakarlıklar yaptı çocukuğraştı mı![]()