GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 451

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465,1K
Sayfa
451/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha, Halil olayi da ayni boyleydi.

Koc, son anda girdi ve fiyat yukseltti, Halil dik durmasaydi suan fenerdeydi bu arada.

Iletisim bu kadar zor olmamali gercekten, 2 hafta kendine zaman var, ha oluyormu ozaman devam et, ama imkansiza girdiyse.

Resmi siteden, birsey yayinla. Cok ugrastik ama maddi imkanlar vesaire birsey soyler.

Isi bitir.

Dursun, en azindan boyle rezilikler yasatmiyordu.
Adamlarda iletişim 0

Kulüple anlaşıldı ama menajerlik ücreti Ahmet Bulut'un işine gelmeyince önce 3-4 kulüp daha var dedi, taraftarı galeyana getirip istediğini almak için. Yönetim tongaya düşmeyince bizim Benfica ile anlaştığımız şartları diğer Türk takımlarına söyleyip, onları devreye soktu. Küçük şikeciler de atladılar tabi.
Şu dakikadan sonra Yönetim geri adım atmayıp Gedson'dan vazgeçerse ben tepki göstermem. Tabi Ahmet Bulut'u teşhir edip, kulüple tüm ilişkilerini koparmak koşuluyla.
Doğrudan Gedson'a ulaşıp, Ahmet Bulut'u kovması kozu da oynanabilir son gün.

Midem bulanıyor, terliyorum, kafayı yiyorum yemin ederim yazık bu taraftara ya vallahi billahi yazık ya. Ne seçim vaadleriyle geldiniz herkesi nasıl göz göre göre kandırabiliyorsunuz ya.. Bir yönetim hiç mi bir konuda başarılı olamaz? Alacağınız bir adamdı ve siz bunun için aylardır uğraşıyorsunuz sonuç ne? rakip takıma gidiyor. Bir gram "ne olursa olsun" hakkım varsa haram zıkkım olsun.

Ne yaptı Gedson? Zaten kadroya giremiyordu spor yaparken tişört giydi diye mi çok uğraşmış? Sanarsın 50 kulübü reddetti

Ne yapacak adam yahu daha. Istanbul'a gelip kendi kendini transfer edecek hali yok. Tshirt giyer, emoji atar, haber yollar, bir seyler yapar, kac gündür haberleri beraber takip ediyoruz surada, benim hatırladığım bu süreçte bir kac klübü reddettiği de vardi italyadan rusyadan.
Cimrilikten mi, teknik heyet yüzünden mi, bb şartları yüzünden mi bilmem, istesek yapabilecegimiz en rahat transferi yapmadik. Yansitilan durum teknik heyetin istemedigi simdilik.

Kulüple anlaşıldı ama menajerlik ücreti Ahmet Bulut'un işine gelmeyince önce 3-4 kulüp daha var dedi, taraftarı galeyana getirip istediğini almak için. Yönetim tongaya düşmeyince bizim Benfica ile anlaştığımız şartları diğer Türk takımlarına söyleyip, onları devreye soktu. Küçük şikeciler de atladılar tabi.
Şu dakikadan sonra Yönetim geri adım atmayıp Gedson'dan vazgeçerse ben tepki göstermem. Tabi Ahmet Bulut'u teşhir edip, kulüple tüm ilişkilerini koparmak koşuluyla.
Doğrudan Gedson'a ulaşıp, Ahmet Bulut'u kovması kozu da oynanabilir son gün.
gedson ahmetı sutlar buyuk ıhtımal bu durumda

Aynı rezilliği yazın ghezzal, rossier de yaşadı bu çapsız şamar oğlanı.

Bu adamı bu saatten sonra o koltukta oturtan taraftara yazıklar olsun.

Olay Gedson değil, daha iyisi de alınır, geçtim fb’ yi bjk’ den şamar yemek geldikleri günden beri. Kaldığı her gün zarar verecek bu şamar oğlanı, koç yamağı. Kurtulmak şart artık !!

Hayatı yalan, arkadan iş çevirmek ve 3 cümle içinde 2 kez başkanım ben demek.

Ya bu tansel mansel nereden türediler 3-4 senedir. 50 yıl önceki Gedson Bjk fotosuna sazan gibi atlayıp hadi geçmiş olsun yazıp sildi. Sorsak kendisi taş taş geçiyordur yemedik der.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt