gedson muhtemelen uyuyor1 saat önce benfica 10 milyon istiyor diyen adam anlaşmayı halletmiş 5 yıllık anlaşma bende kabul ettirmiş herşey 1 saat içinde oluyor. Sonra Gedson Rize’ye gitmeyi bile kabul etmiş 1 saat içinde.
gedson muhtemelen uyuyor1 saat önce benfica 10 milyon istiyor diyen adam anlaşmayı halletmiş 5 yıllık anlaşma bende kabul ettirmiş herşey 1 saat içinde oluyor. Sonra Gedson Rize’ye gitmeyi bile kabul etmiş 1 saat içinde.
Böyle bir şey gerçek oldu galiba şaka gibi abi
Yönetim o zaman süreç buralara kadar gelmeden önce çıkıp bu durumu üstü kapalı bile olsa taraftara belirtecek ki tepkiyi doğru yere yönlendirebilsin. Menajeri'nin değişen istekleri doğrultusunda anlaşmamız bozulmuştur, görüşmeler tıkanmıştır dersen zaten ne bugün Ahmet Bulut konuşabilirdi ne de Beşiktaş haberleri böyle servis edilebilirdi. Taraftar da bu kadar çılgına dönmezdi. İletişim büyük markalar, kurumlar için en önemli şeydir. Bizim kulüpte iletişim aksamıyor bile, yok zaten.Kulüple anlaşıldı ama menajerlik ücreti Ahmet Bulut'un işine gelmeyince önce 3-4 kulüp daha var dedi, taraftarı galeyana getirip istediğini almak için. Yönetim tongaya düşmeyince bizim Benfica ile anlaştığımız şartları diğer Türk takımlarına söyleyip, onları devreye soktu. Küçük şikeciler de atladılar tabi.
Şu dakikadan sonra Yönetim geri adım atmayıp Gedson'dan vazgeçerse ben tepki göstermem. Tabi Ahmet Bulut'u teşhir edip, kulüple tüm ilişkilerini koparmak koşuluyla.
Doğrudan Gedson'a ulaşıp, Ahmet Bulut'u kovması kozu da oynanabilir son gün.
sana anlatmıyorum. ustune alınma.Sen ne anlatıyorsun ya
evet şimdi bütün gün vırvırvır bankalar birliği falan diye zırlayanlar transferin olmamasını normal bulanlar çıksın konuşsun
götü boklu bjk gitti aldı herifi yok euro kuru bilmem neolmuş yok bilmemneymiş hadi geçmiş olsun
@Emrah Duvar sahne senin.evet şimdi bütün gün vırvırvır bankalar birliği falan diye zırlayanlar transferin olmamasını normal bulanlar çıksın konuşsun
götü boklu bjk gitti aldı herifi yok euro kuru bilmem neolmuş yok bilmemneymiş hadi geçmiş olsun
Bankalar birliği olayı gerçek zorunlu satın alma opsiyonu koyamıyorsun eğer garanti edemiyorsan. Halil gibi çevirseler ne Gedson gitsin kızmam bir transfer için ama iletişimi bu kadar kötü yapar mı bir yönetim ya. Altaylı'nın programında mesela çık deki Gedson ile ilgilendik, uğraştık ama şartları bize uygun gelmiyor kulübün bunu karşılayacak maddi gücü yok desen tamam hiç kızmam ama böyle rezillik olmaz.Beyler haberler gerçekse 203 saat bankalar birliği tartışmanız dünyanın en boş olayıymış bu arada. Ben yarın bunu halil gibi çevirecekleri ümidindeyim ama bu rezilliğide unutmayacağım.