GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 458

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
465K
Sayfa
458/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Film izliyordum haberlere bakayım dedim yine saçma sapan haberler çıkmış. Beşiktaş Gedson'u alacak sonra da Rize'ye kiralayacak öyle mi? Gözümle görmeden inanmam. Muhtemelen bizimkilere panik yaptırıp eşek yüküyle para bayıltmak için servis ettiler haberi.

Torrent Pulgarı istedi sanırsam işin kötü tarafı adamı 4 ay oynatıp Fiorentinaya paslayacaz bi nevi hazırlayacaz Penada aynı şekilde.

Taraftarda bundan sonra başkanlık seçimine falan karışmasın lütfen bırakın üst akıl kimi istiyorsa o gelsin. Ben hayatım boyunca bu kadar basiretsiz bi başkan görmedim.

Kulüple anlaşıldı ama menajerlik ücreti Ahmet Bulut'un işine gelmeyince önce 3-4 kulüp daha var dedi, taraftarı galeyana getirip istediğini almak için. Yönetim tongaya düşmeyince bizim Benfica ile anlaştığımız şartları diğer Türk takımlarına söyleyip, onları devreye soktu. Küçük şikeciler de atladılar tabi.
Şu dakikadan sonra Yönetim geri adım atmayıp Gedson'dan vazgeçerse ben tepki göstermem. Tabi Ahmet Bulut'u teşhir edip, kulüple tüm ilişkilerini koparmak koşuluyla.
Doğrudan Gedson'a ulaşıp, Ahmet Bulut'u kovması kozu da oynanabilir son gün.
Yönetim o zaman süreç buralara kadar gelmeden önce çıkıp bu durumu üstü kapalı bile olsa taraftara belirtecek ki tepkiyi doğru yere yönlendirebilsin. Menajeri'nin değişen istekleri doğrultusunda anlaşmamız bozulmuştur, görüşmeler tıkanmıştır dersen zaten ne bugün Ahmet Bulut konuşabilirdi ne de Beşiktaş haberleri böyle servis edilebilirdi. Taraftar da bu kadar çılgına dönmezdi. İletişim büyük markalar, kurumlar için en önemli şeydir. Bizim kulüpte iletişim aksamıyor bile, yok zaten.

evet şimdi bütün gün vırvırvır bankalar birliği falan diye zırlayanlar transferin olmamasını normal bulanlar çıksın konuşsun

götü boklu bjk gitti aldı herifi yok euro kuru bilmem neolmuş yok bilmemneymiş hadi geçmiş olsun
evet şimdi bütün gün vırvırvır bankalar birliği falan diye zırlayanlar transferin olmamasını normal bulanlar çıksın konuşsun

götü boklu bjk gitti aldı herifi yok euro kuru bilmem neolmuş yok bilmemneymiş hadi geçmiş olsun
@Emrah Duvar sahne senin.
Yoksa BB yalnız bizim icin mi var?

bu bjk denen küçük kulübün var böyle kuyruk acıları
belmas bugünkü ********************* yangınıyla yarın bitirir transferi
mehmet topuz formayı giymişken fenere gitti yav bu iş oraya gelmemiştir bile

6 ya nasıl gidiyor. Biz nasıl alamıyoruz birde taksitle verecekler. Bu yönetim gerçekten defolup gitmeli

Yarım sezonu kalmış Babel Feghouliyi göndermiyor adiler. Nerde salak HERIF var tutun takımda. Hatta sözleşme uzatin

Beyler haberler gerçekse 203 saat bankalar birliği tartışmanız dünyanın en boş olayıymış bu arada. Ben yarın bunu halil gibi çevirecekleri ümidindeyim ama bu rezilliğide unutmayacağım.
Bankalar birliği olayı gerçek zorunlu satın alma opsiyonu koyamıyorsun eğer garanti edemiyorsan. Halil gibi çevirseler ne Gedson gitsin kızmam bir transfer için ama iletişimi bu kadar kötü yapar mı bir yönetim ya. Altaylı'nın programında mesela çık deki Gedson ile ilgilendik, uğraştık ama şartları bize uygun gelmiyor kulübün bunu karşılayacak maddi gücü yok desen tamam hiç kızmam ama böyle rezillik olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt