Can Eroğlu
Aslan Üye
İrfan Can vakası olacaksa ben Gedson’u sırtımda taşırım bjkye. Leş irfan bu da giderse ins oyle olurYeni bir irfan can vakası falan mı oldu gündeme bakayım dedim şaştım kaldım Elmas tam beceriksiz çıktı yav
hadi sen de aglamaya devam et. ama kendine zarar verme lutfen.Hadi palyaçoluğunu kendi çapında yapmaya devam et belki gülen birisi çıkar mutlu olursun bu gece
nasıl 5 yıllık oluyor imza o zaman? bjk 15 milyon euronun ne demek olduğunu biliyor mu?
unutmayın şu herifi
nasıl 5 yıllık oluyor imza o zaman? bjk 15 milyon euronun ne demek olduğunu biliyor mu?
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
siz rodopu takip edin
yarın bunu kabul ederler
Kesin bisey yok daha ama kafam gitti artik ya renkdas düstügümüz durumlara bak vallah cok üzülüyorum biz bunlari hak etmedikgunde 5 kere kufur serbest izni istiyorsun kardesım ne dıceksen de bence alt limitten cezayı basarız
Kolpacı o adam kaç kere patladıPedro imza yok diyor.
jk 3 topçuya ödeme yapmakta lens,adem,nsakala ve avcının tazminatınasıl 5 yıllık oluyor imza o zaman? bjk 15 milyon euronun ne demek olduğunu biliyor mu?
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben burdayım kardeş merak etme ve sözümün arkasındayım.Sen banlanmadinmi yav?
Valla ben gelmesini çok istedim fakat avrupadan hiç talibi olmayan bir adamın gelmemesine pekte üzülmem.. Belli ki bir sıkıntı var oyuncuda.Valla çok ilginçanlamadım gitti, adam rizede oynucak şaka maka transfer olursa bu kadar düşülmez
Ben zaten o kafada degilim.sen beni bastan yanlis anlamissin.kadro,sistem vs oralardan soz ediyodum aslinda da neyseAbi bu nasıl bir kafa ya ? Geçen sene İrfan’ı alsan şampiyondun. Bu sene Gedson’u alsan farklı şeyler konuşuyorduk. Transfer yapmak için yapılmaz. Doğru hamleleri yaparsan ki Gedson da İrfan da doğru hamleler olacaktı. Gs forması oynar kafasından çıkın artık.