GSCimbom
Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2022 Arşiv Sayfa 471

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,9K
Okunma
464,9K
Sayfa
471/496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enerji işi sıkıntı zaten bu taraftarla nasıl bütünleşecek bu takım.. şu an her yönden sıkıntılıyız.. Allah yardımcımız olsun İnan başka bir şey diyemiyorum..
Taraftar kenetlenecek takıma kenetlenecek, gidecek Maçta full takımı destekleyecekler 30 bin kişi israrla gidecek maç sonu yönetim istifa diyecek isterse derbilerde falan 5-6 atılsın takımı göğüsleyecek yönetime istifa bu şekilde devam edecek.

Taraftarın bu kadar hisleriyle oynanmaz. Alamıyorsun madem çık deli kanlı gibi konuş durumu izah et. Koca kulübü koca taraftarı itlerin köpeklerin madarası ettin. Gençliğinde jöleli yağlı saçların vardı, şimdi de pişkin pişkin Gülen suratın.

Ya bırakın nereye para yok belhandanin genç ikizi cicaldauya 6.5 milyon verilen yerde gedsona 10 milyon da verilirdi, kimlere ne sözler verildi kimler komisyon yedi bunlar araştırılsın. Aynen kardeşim asistin asisti geçiş oyunu çok yararlı vs. Vasat altı oyunculara milyon eurolar saçıldı sezon başında, şuan Avrupa liginde tur atlamış Galatasarayin orta sahasında bam üçlüsünden beri en yeteneksiz 3 orta saha oynuyor. Yarın Avrupa listeleri verilecek, 1 ay sonra iyileşecek kalecimiz için yabancı ne idugu belirsiz bi kaleci transfer ediliyor ortada hala orta saha yok. Ezelin kör annesi Meliha yönetseydi süreci daha güzel yönetildi

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burhan: Galatasaray yöneticileri jk'lileri arıyor, soruyor. Anlaşmadık diyorlar. Hahahahaha
Bu gerçek mi? Gedson Medson değil ama gerçekse belli ki gerçek işte asıl rezillik bu. Derhal bu yöentimin devrilmesi lazım böyle saçma şey mi olur canım. Rakibinde zaten sana görüşüyoruz gel de sende gir diyecek ha. Böyle saçmalık olmaz. Vallahi şu Gedson'un gidişine değil ama buna ciddi olarak sinirlendim ya saçmalığa bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt