Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
Yav ne isco su bu yönetim iscoyu PC oyunununda bile alamaz. Keşke taylandan iyi bir orta saha daha alabilsek yazık olacak takıma..
Aynen.gedson cok yetenekli ama neden bizden baska isteyen olmadi,neden benficada kendini ispatlama ihtiyacı duymadi.bu da sorun.genc yasta alex texerira hastalığına yakalandı galiba.sonu iyi degil gedsonunGedson gibi gelişim, duran ve aşağıya doğru giden bir oyuncu için 7,5 çok para. Burada düştüğümüz yanılgı potansiyeli oluyor Orada da bu ligde verilecek en fazla para 20 milyon Euro. İşin özü potansiyele 7,5 atma gibi bir lüksümüz yok maalesef.
Ha diyeceksin ki diğer oyunculara niye verdin kardeşim onu bende sorguluyorum niye verdik vermeseydiler büyük kulüplerin altyapısını sömürün diyoruz yıllardır. Gedsonu daha Gedson olmadan sönüreceksin, burada yanılgıya düşmeyelim Gedson olmadan nasıl alacaksın kardeşim geldiği seviyeye bak diye. İnan benfica altyapısında da barca altyapısında da vhelsea ve özellikle muhteşem teknolojinin ve paranın döndüğü psg altyapısında her sene. Bir Gedson boşa çıkıyor zaten, kovalayacağım oyuncular bunlar olmalı.
Gedson iyi oyuncu mu elbet, bizim lig için süper sayılabilir ama sende az buçuk tuttu diye devam edecek diye kaide yok onyekurudaki gibi bayır aşağıya gidiş mevzusu var. Yazın o kadar sayıp sövdük herif 2,5 kara kadar inmiş vaziyette 1-2 seneye karagümrükte haberlerini görürüz. Aynı kaderi yaşama sorunu var.
Ne saçma bir gece ya
10 numaralı forma halen efendisini bekliyor.
Ama o yaşlar icin geçmişi çok sağlam . Adama düzenli şans vermediler ki ne yapsın . Dediğin gibi en güzeli bunlari çok daha önce keşfetmekGedson gibi gelişim, duran ve aşağıya doğru giden bir oyuncu için 7,5 çok para. Burada düştüğümüz yanılgı potansiyeli oluyor Orada da bu ligde verilecek en fazla para 20 milyon Euro. İşin özü potansiyele 7,5 atma gibi bir lüksümüz yok maalesef.
Ha diyeceksin ki diğer oyunculara niye verdin kardeşim onu bende sorguluyorum niye verdik vermeseydiler büyük kulüplerin altyapısını sömürün diyoruz yıllardır. Gedsonu daha Gedson olmadan sönüreceksin, burada yanılgıya düşmeyelim Gedson olmadan nasıl alacaksın kardeşim geldiği seviyeye bak diye. İnan benfica altyapısında da barca altyapısında da vhelsea ve özellikle muhteşem teknolojinin ve paranın döndüğü psg altyapısında her sene. Bir Gedson boşa çıkıyor zaten, kovalayacağım oyuncular bunlar olmalı.
Gedson iyi oyuncu mu elbet, bizim lig için süper sayılabilir ama sende az buçuk tuttu diye devam edecek diye kaide yok onyekurudaki gibi bayır aşağıya gidiş mevzusu var. Yazın o kadar sayıp sövdük herif 2,5 kara kadar inmiş vaziyette 1-2 seneye karagümrükte haberlerini görürüz. Aynı kaderi yaşama sorunu var.
İsco iniesta efekti yapar yıllar önce reali değilde barcayı seçseydi barcanın iniestası olurdu sneijderle tarz olarak alakası yok ama dediğin gibi onun gibi bir etki bırakabilirYalnız İsco Sneijder efekti yapar
şu bedduanı geri cek dostum ortada net bisey yok oyuncu bize gelirse yine sana patlamasın olay!!Aynen.gedson cok yetenekli ama neden bizden baska isteyen olmadi,neden benficada kendini ispatlama ihtiyacı duymadi.bu da sorun.genc yasta alex texerira hastalığına yakalandı galiba.sonu iyi degil gedsonun

Yav şu terimciler Terimspor diye bir kulüp kursalarda hep beraber o takımı tutsalar ve Galatasarayı rahat bıraksalar keşke.. Bıktırdılar artık.Ne kadar mal var Terim olsa Gedsonu almıştık diyolar. Bunlar ile telefonunu çıkar diyenler aynı yerden yiyor galiba.
Sözlü anlaşma tamam ama resmi imza yok diyorlardı. Bu haberlerden sonra Elmas falan şuan Benfica olsun, Gedson olsun, Campos olsun her yeri arıyordur transferi döndürmek için Terim'i bile aramış olabilir. Ama dediğin gibi burada bence asıl mesele Gedson'u alamamamız falan değil bu saatten sonra alsalar bile gitmeliler. İletişim, strateji, plan hepsi yerlerde benim seçilmesini en çok istediğim neden olan Kemerburgaz projesini falan bunlar hayatta yapamazmış.Alsak ne değişecek renktaş. Unutmalı mıyız? ya da aldı diye yönetim kahraman falan mı olacak? Bilmiyorum, büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Gedson’u alamamalarından ziyade yaşanan rezillik. Yoksa ne çalımlar gördük
Emre akbabayada etmistim fb iddialarinda,sakatliktan kurtulamadi ama gedson bize gelmeyecek belli.bosverşu bedduanı geri cek dostum ortada net bisey yok oyuncu bize gelirse yine sana patlamasın olay!!
Yav daha 10 dk önce Galatasaray'ın bu transferde olmasına ihtimal vermiyom diyodu.Bi şeyler dönüyo ama yarın anlarız abi..Burhancan Terzi ıslak imza yok diyor BJKli yönetici diyor. Benim tezim doğru, 4te imza, 9da bizde Jetson. Başakşehir yalan diyor
Malesef bitti bu iş. İmzalar kalbe atılır orada.Burhancan imza atılmadı henüz diyor döner mi aceba ya bir umut