Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalyan ve İspanyol çakallar Torreira'yı ucuza kapmak için huzursuz edip elimizi zorlayacaklar.

Ulan iyi kadro da dert senelerce topçularımızı alan yok diyorduk herkes çöpken. Şimdi de herkes her an gidecek gibi çok tekinsiz bir his.

Mo money mo problems hakkaten.

O boyda bir topçunun üst düzey kulüplerde zorlanacağıni düşünüyorum, evet linç gelsin 😶

Üst düzey diyen kim. Betis Fiorentina falan 3m teklif edip başımızı ağrıtacaklar.

Bu arada komik bir önyargı öyle bir oynar ki. Oynadı da zaten.

Kısa 6 numaralar ciddi anlamda negatif olabiliyor bazı konularda, vücut dengesi ile yaptığı acayip İşler de yarar tabi

Keramettin sende şunu diyordun icardi baskı yapmaz ceza sahası topçusu baskı felan beklemeyin diyordun sanırım sende yanıldın bu konuda gerçi İcardi sanırım hayati boyunca en çok baskı yaptığı maçlar bizimle olan maçlardır sende bi yandan haklı olabilirsin ama o da seni yanılttı.
Ceza sahası topçusu olduğu konusunun arkasındayım. Top sürmez, az topla buluşur diyordum bunun da arkasındayım. Pres gücü farklı bir olay ama öyle çok yönlü bir adam olarak görmüyorum hala.

Bizde asist yönü çok öne çıktı mesela bu diğer takımlarda çok gösterdiği bir özellik değildi. Inter dönemindekine benzer oynuyor bizde ama asist konusunda muhtemelen kariyer rekorunu kıracak, bu beklentim dahilinde değildi.

Futbol tarzı. Bizim ülkede bitirici adamlar sevilir çok gol pozisyona girenler değil, kalitesiz adam değil ama bitirici değil. Tek vuruş golcüsü değil mesela çok topla eveleyip geveliyor bazen. Fizik gücü yüksek ancak doğru kullandığını düşünmüyorum gelirse yanılan ben olurum inşallah.
Dembele bitirici yav, öne çıkan özelliklerinden biri o hatta, dribblingi de var az çok bu açıdan Icardi'den ayrışıyor ama benzerler bence.

Bitiricilik konusunda tabii Icardi gibi olamaz.

Ben daha çok son dönemdeki umursamaz tavırlarından çekinirim gelirse.

Madueke iyi bir baslangic yapmadi. Tutacagini da düsünmüyorum gittikce daha az süre alacaktir. Bize kiralasinlar iste

ilk haftalarda gomisin yaptığı işi çok az kişi yapabilirdi direkt puan katkıları var. belotti bence iyi santrafor bize gelseydi çok farklı olurdu şu anki durumundan. burada ilk santrafor olacak herkes ona oynayacaktı. ama albenisi yok. işin şov yönünü mümkün değil ikardi kadar beceremezdi.

Ceza sahası topçusu olduğu konusunun arkasındayım. Top sürmez, az topla buluşur diyordum bunun da arkasındayım. Pres gücü farklı bir olay ama öyle çok yönlü bir adam olarak görmüyorum hala.

Bizde asist yönü çok öne çıktı mesela bu diğer takımlarda çok gösterdiği bir özellik değildi. Inter dönemindekine benzer oynuyor bizde ama asist konusunda muhtemelen kariyer rekorunu kıracak, bu beklentim dahilinde değildi.

Pres gücü olmayan adam diyince aklımıza direk jardel geliyor o tarzda bir oyuncu olmadığını gördüm İcardinin şöyle ki tek asist yapmıyor asistin asistini yaptığı da çok maç var. Aslında bakarsan forvetten istediğimiz herşeyi sağlıyor tek eksiği top sürüp ceza sahası dışından şut olayıdır o da eksik kalsın diyorsun çünkü bizim oyun tarzımız öyle değil atak oynayan takım forveti top sürüp cezasahası dışından gol atmasını da çok beklemezsin bana göre.

Dembele bitirici yav, öne çıkan özelliklerinden biri o hatta, dribblingi de var az çok bu açıdan Icardi'den ayrışıyor ama benzerler bence.

Bitiricilik konusunda tabii Icardi gibi olamaz.

Ben daha çok son dönemdeki umursamaz tavırlarından çekinirim gelirse.

Vallaha Dembele konusunda şöyle izlenimim var Burak yılmaz diyorum oyun tarzı aynı olmamak ile birlikte bitiriciliği konusunda aynı olduğunu düşünüyorm istatistiklerine hiç bakmadım bu konuda. İcardi mı top olduğu zaman dembele mı desek Şu an icardi derdim. Gerçi ben belottiyi istiyordum çokta fikrimin ve bilgimin çok önemi olduğunu düşünmüyorum:) hatirlarsan senle sezon başında ümraniyespor içinde yazışmıştık ben üst sıralarda olur diyordum sen düşmeye oynar diyordun o yüzden senin düşüncelerine değer veriyorum futbol ve bazı konularda.

Pres gücü olmayan adam diyince aklımıza direk jardel geliyor o tarzda bir oyuncu olmadığını gördüm İcardinin şöyle ki tek asist yapmıyor asistin asistini yaptığı da çok maç var. Aslında bakarsan forvetten istediğimiz herşeyi sağlıyor tek eksiği top sürüp ceza sahası dışından şut olayıdır o da eksik kalsın diyorsun çünkü bizim oyun tarzımız öyle değil atak oynayan takım forveti top sürüp cezasahası dışından gol atmasını da çok beklemezsin bana göre.
Genelde topu o bölgrye geçişlerle veya kontralarla kanat-ortasaha oyuncularıyla getirdiğimiz için önemli olan istasyon olabilmesi top tutabilmesi ve etrafı oynatabilmesi buldu mu da atması bunlar var zaten o özelliğe bencede gerek yok

Kopenhag maçını izledimde bitane drogba bulmamız lazım. Hava toplarını göğüsüyle indiriyor müthiş paslar atıyor burağa burak gününde değildi 1 gol attı 2 3 asisti gitti. Güçlü oyuncu kanatlara iniyor ortasahaya geliyor ne topçuydu be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt