- 12 Ocak 2013
- 50.633
- 59.911
- 4.323
Güldürme beniArada mağarandan çıkman beni sevindiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güldürme beniArada mağarandan çıkman beni sevindiriyor
Forumun en kıymetli üyesiVay arkadaş boşuna magazin haberi okumuşuz @Hasan Çam yazmış her şeyi zaten.
Wanda'nın Rio karnavalındaki cüretkar pozlarını boşuna mı ayıkladım.Forumun en kıymetli üyesi![]()
Yok abi bizim olayımız karnaval görmek yoksa biliyorsun.gangbang mi yapacaktin heis?
Galatasaray ile ilgili tek endişem şu diyaloğun gerçekleşme ihtimali
Çünkü bizde hiçbir başarı cezasız kalmaz
Furk1 günlüğüne admin olsa konudan atılcakları merak etmeyen var mı
![]()
Alexis, Mertens yerine iyi olmazdı bence zaten beraber alacaktık ama kanat da oynatmazdık garip bir transfer olurdu.Mertens-icardi yerine alexis-belotti yapsak nolurdu acaba
aga bu işler belli olmaz ki? oyuncunun durumunu, anın şartlarına göre değerlendirerek yorumlamak çok doğal değil mi?O değilde sene başı Belotti gelsin kalıcı adam olsun diyen ciddi bir kitle vardı Icardi'dense. Belotti ciddi kötü bir sezon geçiriyor, kariyer dibi oldu.
Sponsor oluyorum ama barışla beraber gideceksin deseler yine de kabul eder misin üstatYok abi bizim olayımız karnaval görmek yoksa biliyorsun.
Marsilya da fena değil ama bizde nasıl olurdu bilmiyorum.alexis saçma sapan 1 transfer olurdu hiç gerek yoktu allahtan alamadık
Thuram EPL'ye gider.Thuram, Dembele ve Firmino sözlesmelerini uzatmayacak gibi duruyor. Italyanlar bunlari alsin bizde ucuza Icardiyi alalim
kanadı falan kaldıramaz artık bence e forvette de icardi var zatiMarsilya da fena değil ama bizde nasıl olurdu bilmiyorum.
Icardi'nin ölüsü iş yapar diye düşünmüştüm ben de ama maça çıkar mı konusu belirsizdi ki hala maç sayısı az, sezon sonuna kadar full oynamalı.aga bu işler belli olmaz ki? oyuncunun durumunu, anın şartlarına göre değerlendirerek yorumlamak çok doğal değil mi?
icardi'nin çizdiği profil, falcao'dan ağzı yanan bendeniz için çok soru işaretli idi örneğin. özel hayatı feci çalkantılı bir adam değil miydi kendisi? şüphe duymamız doğal değil miydi? haa adam namussuzun tekiymiş. hiçbir şeyi takmıyor. feci göt olduk, düşüncemiz değişti.
bu arada belotti ile ilgili bir düşüncem yoktu da icardi'yi net istemiyordum.
inşallah seon sonu tapusunu alırız ya.