İkardi yerine biri gelecek olsa hangisini seçerdiniz
Dembele
Muriel
Belotti
Lukaku
Firmino
Dzeko
Cavani
Depay
Martial
Ben murieli tercih ederdim
Dembele: Maaşı fazla ve bir süredir düzenli oynamıyor ama bizim seviyede iyi santrfor
Muriel: Çok beğendiğim bir adamdı ama maalesef biraz bitik, yaşlandı ve sakatlıklar hırpaladı bunu. Duvan Zapata'yı tercih ederim ama o da yaşlandı ve sakatlık sorunu var
Belotti: İş yapacak bir herif ama aynı maaşa Dembele'yi tercih ederim. Düzenli oynamadı bu sezon, 30 yaşına girecek bu sene
Lukaku: Mükemmel bir herif. Bu sene sakatlıklarla cebelleştiği için ve geçen sene Chelsea yanlış kullandığı için gözden düştü ama inanılmaz işler yapar bizde. Fakat net maaşı €8.5m ve 2026'ya kadar kontratı var. Chelsea biraz da bonservis koparmak isteyecektir o kadar para gömdükten sonra, gerçi ben en az bir sezon daha Inter'de kiralık devam edeceğini düşünüyorum
Firmino: Bizden çok daha iyi talipleri var Türkiye'ye gelmez. Gelecek olsa bile isteyeceği para, yaşı ve yakın dönem sakatlıkları düşünülünce korkutucu. Yine de Lukaku'dan sonra en çok isteyeceğim adam olur bu listede
Dzeko: Harika bir adam en az bir sene daha oynar. Çevresini oynatan harika bir profesyonel. En isteyeceğim üçüncü adam bu listede
Cavani: Bitik Valencia'da fark yaratamıyor, geçiniz
Depay: Atletico'ya hayırlı olsun. Bizi istemeyeni biz de istemeyiz
Martial: Man Utd kullanıyor yollamazlar. Sakat zaten
Hiçbiri bir MI9 değil.