- 21 Ocak 2010
- 72.544
- 51.024
- 5.003
Yok abi bizim olayımız karnaval görmek yoksa biliyorsun.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok abi bizim olayımız karnaval görmek yoksa biliyorsun.

Giderim Barış'ı Sao Paulo'nun kenar mahallelerinden birinde satar karnavala kaçardım.Sponsor oluyorum ama barışla beraber gideceksin deseler yine de kabul eder misin üstat
Kim alır onu.Giderim Barış'ı Sao Paulo'nun kenar mahallelerinden birinde satar karnavala kaçardım.
Baris en ondeki sanirimGiderim Barış'ı Sao Paulo'nun kenar mahallelerinden birinde satar karnavala kaçardım.
Furk
Barış
Memo
Onur
Musap
Dembele: Maaşı fazla ve bir süredir düzenli oynamıyor ama bizim seviyede iyi santrforİkardi yerine biri gelecek olsa hangisini seçerdiniz
Dembele
Muriel
Belotti
Lukaku
Firmino
Dzeko
Cavani
Depay
Martial
Ben murieli tercih ederdim
Kendinide yazsaydın gerçekçi olurduFurk
Barış
Memo
Onur
Musap
Geçen bakmıştım sadece 7 oyuncu için 20+ üzeri ödemişler italyan takımları.Gidebilse ne demek Barış
İtalyan takımları kime 35-40 vermiş son dönemde, ne diyon
Ben para etmem ama yinede sen bilirsinGiderim Barış'ı Sao Paulo'nun kenar mahallelerinden birinde satar karnavala kaçardım.
Ulan kanka dedik bagrimiza bastık. Sende vur ulanKim alır onu.
O parayla ciklet alırsın ancak.
Ben kalabalık sevmem doktor böyle yerlerde bulunmam
Di Maria ile ön protokolü yaptık mı.
Ücretsiz Hacirayt'ı ne zaman alıyoruz.
Futbol tarzı. Bizim ülkede bitirici adamlar sevilir çok gol pozisyona girenler değil, kalitesiz adam değil ama bitirici değil. Tek vuruş golcüsü değil mesela çok topla eveleyip geveliyor bazen. Fizik gücü yüksek ancak doğru kullandığını düşünmüyorum gelirse yanılan ben olurum inşallah.Neden?
Keramettin sende şunu diyordun icardi baskı yapmaz ceza sahası topçusu baskı felan beklemeyin diyordun sanırım sende yanıldın bu konuda gerçi İcardi sanırım hayati boyunca en çok baskı yaptığı maçlar bizimle olan maçlardır sende bi yandan haklı olabilirsin ama o da seni yanılttı.Icardi'nin ölüsü iş yapar diye düşünmüştüm ben de ama maça çıkar mı konusu belirsizdi ki hala maç sayısı az, sezon sonuna kadar full oynamalı.
Belotti'yi net istemiyordum ama İtalya dışına çıkmama hastalığından dolayıydı o da.
Icardi taraftarla bütünleşti falan ekstra işler de Belotti'ye göre de bir üst seviyeydi tabii ama kalıcı olmaması baş ağrıtacak gibi.
Sergen de reklam vermiş.Ekli dosyayı görüntüle 193640
Güne bundan yiyerek basladim ardindan tinder de soldaki ablayi düsürdüm
Ekli dosyayı görüntüle 193641
Aksama da Hamburger söyleyip Türkiyenin en güzel takiminin macini izleyecegim girsin herkese
Ekli dosyayı görüntüle 193642