Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok abi bizim olayımız karnaval görmek yoksa biliyorsun.
1677408946482.png
:ubulut:

İkardi yerine biri gelecek olsa hangisini seçerdiniz

Dembele
Muriel
Belotti
Lukaku
Firmino
Dzeko
Cavani
Depay
Martial

Ben murieli tercih ederdim
Dembele: Maaşı fazla ve bir süredir düzenli oynamıyor ama bizim seviyede iyi santrfor
Muriel: Çok beğendiğim bir adamdı ama maalesef biraz bitik, yaşlandı ve sakatlıklar hırpaladı bunu. Duvan Zapata'yı tercih ederim ama o da yaşlandı ve sakatlık sorunu var
Belotti: İş yapacak bir herif ama aynı maaşa Dembele'yi tercih ederim. Düzenli oynamadı bu sezon, 30 yaşına girecek bu sene
Lukaku: Mükemmel bir herif. Bu sene sakatlıklarla cebelleştiği için ve geçen sene Chelsea yanlış kullandığı için gözden düştü ama inanılmaz işler yapar bizde. Fakat net maaşı €8.5m ve 2026'ya kadar kontratı var. Chelsea biraz da bonservis koparmak isteyecektir o kadar para gömdükten sonra, gerçi ben en az bir sezon daha Inter'de kiralık devam edeceğini düşünüyorum
Firmino: Bizden çok daha iyi talipleri var Türkiye'ye gelmez. Gelecek olsa bile isteyeceği para, yaşı ve yakın dönem sakatlıkları düşünülünce korkutucu. Yine de Lukaku'dan sonra en çok isteyeceğim adam olur bu listede
Dzeko: Harika bir adam en az bir sene daha oynar. Çevresini oynatan harika bir profesyonel. En isteyeceğim üçüncü adam bu listede
Cavani: Bitik Valencia'da fark yaratamıyor, geçiniz
Depay: Atletico'ya hayırlı olsun. Bizi istemeyeni biz de istemeyiz
Martial: Man Utd kullanıyor yollamazlar. Sakat zaten

Hiçbiri bir MI9 değil.

Medyada Galatasaraya karsi inceden saldirilar baslamis durumda. Yok Icardi gidiyor yok Galatasarayda devam etmek istemiyor vs vs.
Icardi gelecek sezon Sampiyonlar liginde Galatasaray formasiyla gol atacak insAnllah.

Futbol tarzı. Bizim ülkede bitirici adamlar sevilir çok gol pozisyona girenler değil, kalitesiz adam değil ama bitirici değil. Tek vuruş golcüsü değil mesela çok topla eveleyip geveliyor bazen. Fizik gücü yüksek ancak doğru kullandığını düşünmüyorum gelirse yanılan ben olurum inşallah.

Icardi'nin ölüsü iş yapar diye düşünmüştüm ben de ama maça çıkar mı konusu belirsizdi ki hala maç sayısı az, sezon sonuna kadar full oynamalı.

Belotti'yi net istemiyordum ama İtalya dışına çıkmama hastalığından dolayıydı o da.

Icardi taraftarla bütünleşti falan ekstra işler de Belotti'ye göre de bir üst seviyeydi tabii ama kalıcı olmaması baş ağrıtacak gibi.
Keramettin sende şunu diyordun icardi baskı yapmaz ceza sahası topçusu baskı felan beklemeyin diyordun sanırım sende yanıldın bu konuda gerçi İcardi sanırım hayati boyunca en çok baskı yaptığı maçlar bizimle olan maçlardır sende bi yandan haklı olabilirsin ama o da seni yanılttı.

0519C09D-1337-4DB3-9B34-427EFC916ACC.webp

Güne bundan yiyerek basladim ardindan tinder de soldaki ablayi düsürdüm

E8704E76-6FDF-463F-963B-16765EBC2C20.webp

Aksama da Hamburger söyleyip Türkiyenin en güzel takiminin macini izleyecegim girsin herkese

766271DD-F9D2-4086-A401-2E1089092A96.webp

mesela arda 5m'ye gidebilir zamanında mustafa kapı, bartuğ elmaz, ömer faruk, emirhan ilkkan gibi gidebilir medya 3 maymun :)

JEREMY DOKU için şimdiden temaslara geçelim 2024 yaz dönemi alırız.

İcardi konusunda fikrim kalacağı yönünde. Ona Avrupa'da hiç bir kulüp bizdeki gibi futbol dışı rahatlık vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt