Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 günlüğüne admin olsa konudan atılcakları merak etmeyen var mı

0317636f559f47ff8b5174af6fade882.jpeg

Di Maria ile ön protokolü yaptık mı.

Ücretsiz Hacirayt'ı ne zaman alıyoruz.

İtalyan ve İspanyol çakallar Torreira'yı ucuza kapmak için huzursuz edip elimizi zorlayacaklar.

Ulan iyi kadro da dert senelerce topçularımızı alan yok diyorduk herkes çöpken. Şimdi de herkes her an gidecek gibi çok tekinsiz bir his.

Mo money mo problems hakkaten.

O değilde sene başı Belotti gelsin kalıcı adam olsun diyen ciddi bir kitle vardı Icardi'dense. Belotti ciddi kötü bir sezon geçiriyor, kariyer dibi oldu.
aga bu işler belli olmaz ki? oyuncunun durumunu, anın şartlarına göre değerlendirerek yorumlamak çok doğal değil mi?

icardi'nin çizdiği profil, falcao'dan ağzı yanan bendeniz için çok soru işaretli idi örneğin. özel hayatı feci çalkantılı bir adam değil miydi kendisi? şüphe duymamız doğal değil miydi? haa adam namussuzun tekiymiş. hiçbir şeyi takmıyor. feci göt olduk, düşüncemiz değişti.

bu arada belotti ile ilgili bir düşüncem yoktu da icardi'yi net istemiyordum.

inşallah seon sonu tapusunu alırız ya.

Alexis Mata yerine gelirdi sağda oynardı Rashica yerine. Baya iyi oynuyor yaşına rağmen baya da diri inanılmaz transfer olurmuş.

aga bu işler belli olmaz ki? oyuncunun durumunu, anın şartlarına göre değerlendirerek yorumlamak çok doğal değil mi?

icardi'nin çizdiği profil, falcao'dan ağzı yanan bendeniz için çok soru işaretli idi örneğin. özel hayatı feci çalkantılı bir adam değil miydi kendisi? şüphe duymamız doğal değil miydi? haa adam namussuzun tekiymiş. hiçbir şeyi takmıyor. feci göt olduk, düşüncemiz değişti.

bu arada belotti ile ilgili bir düşüncem yoktu da icardi'yi net istemiyordum.

inşallah seon sonu tapusunu alırız ya.
Icardi'nin ölüsü iş yapar diye düşünmüştüm ben de ama maça çıkar mı konusu belirsizdi ki hala maç sayısı az, sezon sonuna kadar full oynamalı.

Belotti'yi net istemiyordum ama İtalya dışına çıkmama hastalığından dolayıydı o da.

Icardi taraftarla bütünleşti falan ekstra işler de Belotti'ye göre de bir üst seviyeydi tabii ama kalıcı olmaması baş ağrıtacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt