Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de şu adamları almadan satma hesaplarına uyuz oluyorum

tamam dükkanın dönmesi lazım bazen alır satarsın da biz futbol kulübüyüz ve amacımız başarılı olmak

her sene 10 adam al 10 adam gönder olmaması lazım

şu anki ekibin ana iskeletinin en azından 3 sene beraber oynaması lazım

mesela boey kazım abdül torreira oliveira kerem icardi 3 sene bizimle olmalı ki başarı gelsin
Aynen yahu, Avrupaya oyuncu yetiştirme yurdumuyuz biz, biz başarı isteriz, vizyonumuz oyıncu yetiştirmek satmak değil, vizyonumuz finaller kupalar.

Sami dolayısıyla kara listeye aldıklarım

@Ahmet Ulukırlı anlatmaya gerek yok
@Barış Savaş saminin peşini hiç bırakmadı
@Vasfi Vural sebebini bilmiyorum ama forumdaki her listede olduğu için buraya da aldim

Surprise samimin kankasi @Umut Gül

Her fırsatta saminin ezeli düşmanı Ahmet ulukirlinin saflarında yer alarak hepimizi şoke etti

Sempati beslemeye basladiklarim

Feramuz : ne olursa olsun onurlu bir duruş gösterdi.

@Hasan Çam futbol duayeni buradaki onurlu duruşuyla gönülleri yine fethetti

@Naci Liboş saminin son günlerinde ona destek olarak tarafını belli etti
Listede zirvede olmak beni gururlandırdı.

Aynen yahu, Avrupaya oyuncu yetiştirme yurdumuyuz biz, biz başarı isteriz, vizyonumuz oyıncu yetiştirmek satmak değil, vizyonumuz finaller kupalar.

Finaller kupalar için de maddi anlamda güçlü olmamız gerekiyor, bunu başarmak için de oyuncu yetiştirip satmak önemli. City kadar zengin olsak neyse ama öyle değiliz. Tatmin edici teklif geldiğinde hayır diyecek lüksümüz yok

Bu di Maria denen zat bize niye gelsin? Bı aciklamasi yok yaşlı olsa bile gelmez

Beyler biraz Zakharyan izledim moralim bozuldu.

Bu adam olağanüstü bir oyuncu. Gelecek sezon Sergio yerine gözü kapalı oynatırsın. 5 Mart'a kadar sessizce nöbetteyim bu adam için :/

İcardiyi şimdi 10m euroya bitirseydik keşke.

Yaz döneminde birileri kesin devreye girer...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt