Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye hiç santrafor ismi yok ya icardi ile beraberliğimizin süresi belirsiz bunu kabul edelim 2. Adamımız Gomis başka yok. Misal febede 4-5 tane var tamam öyle çer çöp olmasında 1 tane lazım bence.

Musap ve hakki akbukan gokhan ozen fan cluba katilmislar.gokhan ozen butun konserlerini iptal etti haberini ikisi yaymis fanlara son dk diye

8 10 dan ziyade 6 8 olduğunu düşünüyorum. Rezistans dedikleri.derin oyun kurucu vari bir herif.Mevki olarak rodri kante vari biri bence ama çok teknik ve genç kendini öne atabilir.omuz omuza micadelelerden kaçmaması müthiş bir arti bu yaş icin
Benzetmek istemiyorum ama Arda Güler'le çok ortak özellikleri var, bence 8-10, kendini 8e çekince stoper bek arası muhteşem toplar salıyor, topu ilk dokunuşundan sonra hızlanması çok iyi ve topla rakip arasına vücudunu koyup faulde rahatlıkla alabiliyor duran topları çok iyi kesiyor, topla çok rahat asla panik yapmıyor.

Renktaş bu adam için istenen para bir tarafa ikna etmek çok zor adamın şimdiden peşinde 2 3 tane prime kulüp var.
Mutlaka zordur renkdas ama Zaniolo nun peşinde de var Juve sene başı istedi Milan 18 milyon Euro gözden çıkarmıştı İngiliz kulüplerini saymıyorum bile bu tarz transferler bu dönemde fırsat transferleri olarak alabiliriz.Yaza kalırsa o zaman alamayiz.

Karabec tam Tottenham li dembelenin reinkanasiyonu gibi. Rieder nerden cikti olm

Miha zach iyi topcu diyen sendin,ilk alındığında.seriaya hakimsin baya.ama zachin 4 senesine yazik oldu fbde

o ara italyadaydık

sonra pandemiydi iş güçtü uzaklaştım

zajca hakikaten yazık oldu

iyi bir takımda işleyen dişli olurdu

bir kere ceza sahasına koşu atan her ortasaha artıdır bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt