Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninle ilgili kolpayla halkı kandırdığın iddiaları var?
İftiraSeninle ilgili kolpayla halkı kandırdığın iddiaları var?
Salah basel cikisliydi değil mibir ton iyi topçu var oradan çıkan
inler salah shaqiri xhaka ilk aklıma gelenler
Çıta iniyor sanki iyiceRieder Zakharyan'dan sonra ismi geçen en iyi oyuncu gibi
Lig olarak söylemiş olabilir renktaş.Salah basel cikisliydi değil mi
Benzetmek istemiyorum ama Arda Güler'le çok ortak özellikleri var, bence 8-10, kendini 8e çekince stoper bek arası muhteşem toplar salıyor, topu ilk dokunuşundan sonra hızlanması çok iyi ve topla rakip arasına vücudunu koyup faulde rahatlıkla alabiliyor duran topları çok iyi kesiyor, topla çok rahat asla panik yapmıyor.8 10 dan ziyade 6 8 olduğunu düşünüyorum. Rezistans dedikleri.derin oyun kurucu vari bir herif.Mevki olarak rodri kante vari biri bence ama çok teknik ve genç kendini öne atabilir.omuz omuza micadelelerden kaçmaması müthiş bir arti bu yaş icin
Abi bu bari fc seriaya cikti mi ?sormasi ayip.ne kadar ayip olsa da soyadindan ötürü aklima geldi,cok sorry
Miha zach iyi topcu diyen sendin,ilk alındığında.seriaya hakimsin baya.ama zachin 4 senesine yazik oldu fbdeyok o bari o bari zaten
valla bu sene çok zorluyorlar olabilir
Mutlaka zordur renkdas ama Zaniolo nun peşinde de var Juve sene başı istedi Milan 18 milyon Euro gözden çıkarmıştı İngiliz kulüplerini saymıyorum bile bu tarz transferler bu dönemde fırsat transferleri olarak alabiliriz.Yaza kalırsa o zaman alamayiz.Renktaş bu adam için istenen para bir tarafa ikna etmek çok zor adamın şimdiden peşinde 2 3 tane prime kulüp var.
Miha zach iyi topcu diyen sendin,ilk alındığında.seriaya hakimsin baya.ama zachin 4 senesine yazik oldu fbde