Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu zakharyan bugun aksamdan sonra kendini mutlu hissedecek ama nedenini bilmiyorum

Playoff olsun bence çifter çifter koyalım Şikecilere

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaharyan mı Rieder mi dersen bize lazım olan profil Rieder olsa bile Zaharyan isterim kalite farkı var bence arada ya. Tabii videolardan konuşuyorum

Hakan çalhanoğlu filan diyorlar aman diyim şimdiye kadar yapılan en kötü transfer olur bedava bile gelse alınmamalı zaten kalkacak yabancı kuralı

Hakan çalhanoğlu filan diyorlar aman diyim şimdiye kadar yapılan en kötü transfer olur bedava bile gelse alınmamalı zaten kalkacak yabancı kuralı
Adam dün inanılmaz iyiydi. Regista olarak oynamaya başladı Brozovic sakatlandığından beri (yani son birkaç aydır) ve ligin en iyi orta sahası olabilir. İnanılmaz müthis oynuyor.

Alırsak üçlü orta sahaya dönmemiz gerekir ama.

Dünden beri program yapanların hepsi ağızlarında play off gelmeyeceklerini söyleseler bile play off kelimesini düşürmüyorlar. Haluklar, Nevzat, Burhan hepsinin ağzından şu kelime çıkıyor.

E bunlar gerizekali,ciddiye alma bosver.transfer haberi düşünce birbirlerini yerler,haberi ben verdim diye

Zaharyan mı Rieder mi dersen bize lazım olan profil Rieder olsa bile Zaharyan isterim kalite farkı var bence arada ya. Tabii videolardan konuşuyorum
riederle zakharyan farklı porfiller biri şuan için konuşuyorum daha ofansif forvet arkası diğeri ise daha ziyade 6-8 arası bir mevki

Rieder ve Baturina denk gibi hatta sanki Rieder bir tık önde. Neyse bekleyelim bence Zaharyan dışındakiler tıraş öylesine çıkmış isimler. Bir hafta falan bir şey olmaz gibi
Zakharyan ismini düşürmek üzere bence yönetim isimleri saldı çok üstüne düşmemek lazım bu oyuncuları konuşmak daha doğru bakarsın 2 gün sonra bir anda Zakharyan açıklanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt