Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siyasi görüşü sıkıntılı .Onun bu şanlı formaya layık bir karakteri yokDeniz Undav ı kiralasaydık forvete
Bizim muhabirler dedigin kimlerZaten normal ligi oynatacak süre bile kısıtlı fakat bizim muhabirler sağolsun gündemden düşürmüyorlar.
Riedere ne diyonBizim muhabirler dedigin kimler
Dünden beri program yapanların hepsi ağızlarında play off gelmeyeceklerini söyleseler bile play off kelimesini düşürmüyorlar. Haluklar, Nevzat, Burhan hepsinin ağzından şu kelime çıkıyor.Bizim muhabirler dedigin kimler
Baturina'da iyiydi o çocukla Zakharyan arasında kaldım.Zaharyan mı Rieder mi dersen bize lazım olan profil Rieder olsa bile Zaharyan isterim kalite farkı var bence arada ya. Tabii videolardan konuşuyorum
Adam dün inanılmaz iyiydi. Regista olarak oynamaya başladı Brozovic sakatlandığından beri (yani son birkaç aydır) ve ligin en iyi orta sahası olabilir. İnanılmaz müthis oynuyor.Hakan çalhanoğlu filan diyorlar aman diyim şimdiye kadar yapılan en kötü transfer olur bedava bile gelse alınmamalı zaten kalkacak yabancı kuralı
Dünden beri program yapanların hepsi ağızlarında play off gelmeyeceklerini söyleseler bile play off kelimesini düşürmüyorlar. Haluklar, Nevzat, Burhan hepsinin ağzından şu kelime çıkıyor.
riederle zakharyan farklı porfiller biri şuan için konuşuyorum daha ofansif forvet arkası diğeri ise daha ziyade 6-8 arası bir mevkiZaharyan mı Rieder mi dersen bize lazım olan profil Rieder olsa bile Zaharyan isterim kalite farkı var bence arada ya. Tabii videolardan konuşuyorum
Rieder ve Baturina denk gibi hatta sanki Rieder bir tık önde. Neyse bekleyelim bence Zaharyan dışındakiler tıraş öylesine çıkmış isimler. Bir hafta falan bir şey olmaz gibiBaturina'da iyiydi o çocukla Zakharyan arasında kaldım.
Ben de onu diyorumriederle zakharyan farklı porfiller biri şuan için konuşuyorum daha ofansif forvet arkası diğeri ise daha ziyade 6-8 arası bir mevki
Ben de santrafora bir hamle gerekir diye düşünüyordum lakin gerekirse Zaniolo'nun en uçta oynaya bileceği ve kanata Rashica fikri de gayet tatmin edici geldi. O yüzden ciddi bir fırsat yoksa transfere de gerek yok.Deniz Undav ı kiralasaydık forvete
karı kızBu zakharyan bugun aksamdan sonra kendini mutlu hissedecek ama nedenini bilmiyorum
O karının 66 yaşında olduğuna inanmadın umarimBana da devamlı 66 yaşındaki bebek yüzlü kadın reklamı çıkıyor
Zakharyan ismini düşürmek üzere bence yönetim isimleri saldı çok üstüne düşmemek lazım bu oyuncuları konuşmak daha doğru bakarsın 2 gün sonra bir anda Zakharyan açıklanır.Rieder ve Baturina denk gibi hatta sanki Rieder bir tık önde. Neyse bekleyelim bence Zaharyan dışındakiler tıraş öylesine çıkmış isimler. Bir hafta falan bir şey olmaz gibi