Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun hükümet le alakası yok Fb borç batağında bizde dört dörtlük değiliz ama Erden Timur Dursun Özbek projeleri gerceklestirirse Fb bizi Tvden özler ancak
Heralde alakasi yok yaw arkadas gs sampiyonlugundan onemli bisey yok demis de ben de kendi fikrimi soyledim. Ataturk ve vatan millet dusmani sacma adamlari gondermek en onemli sey olmali futbol mutbol gecelim

Bizim haziran sonu elemelerimiz basliyor. Forvetsiz girersek en dandik takima dahil yeniliriz.

Ki dembele alinirsa, icardi tamamiyle kapanir. Ikisinden birini yedekte oturtacak lükstr degiliz
Tezcanlılığa gerek yok diye bahsettiğim konu da o.

Haziran sonu maçımız falan olmayacak, yüksek ihtimalle temmuzun 2 ya da 3. haftası olacak ilk maç.

Ayrıca senin bahsettiğin gibi haziran sonu maç olsa Icardi gelip de o maça çıkmaz, en dandik takıma yeniliriz falan da senin pesimistliğin.

Bu gidişle gomis bir sene daha takımda kalır. Santrafor bulma işi sıkıntılı..

Hükümet değişir eninde sonunda değişir işte o zaman anlarsınız aslında hiçbir şeyin değişmediğini ve değişmeyeceğini
Aynen hiç bir şey değişmeyecek varsayımıyla 20 kaldılar 40 sene daha kalsınlar, padişahlık falan da geri gelsin hiç değişmesin hatta.

Neyse.

Fener’in hareketi övenler Ahmet Ketenci kimmiş bir baksın. Yorumcuları arka kapıda güçlüyüz niye diyormuş ona da bir baksın.

Nantes'i kündeye getirip Ludovic Blas Mustafa+12 gibi bir paralara alınmalı. Kaç aydır deli gibi bizim oyuncumuz olmasını istediğim oyuncu herif acayip bir şey.

icardi icin erden timur coktan hamle yapmıştır bana göre psg tarafında sorun yoktur icardi ve wandanın kararını bekliyoruz
son ana kadar bekletirler bence bizi fakat sampiyon olursak o gazla kabul edebilirler

Fener’in hareketi övenler Ahmet Ketenci kimmiş bir baksın. Yorumcuları arka kapıda güçlüyüz niye diyormuş ona da bir baksın.
Fenerlilerin istifa tezahüratı fenere mal edilemez.

Mevcut yönetimlerinin tavrı da yine camiaya mal edilemez.

Her camianın refleksleri vardır fener öyle bir camia değil.

2011de Adnan Polat'ı esas gönderen başarısızlık değil, stat mevzusu sonrası gösterdiği tavırdı, fener ise sözde muhalif kesimin yüzü Uğur Dündar'ı getirir sonra mevcut hükümetin bakanlarının da kendi kongre üyesi olmasıyla övünür. Belki de doğru olan budur spor dünyasında; ona net bir şey diyemem.

fb yonetimini camiasini oven mi var ne bok olduklarini biliyoruz zaten. bu tezahuratlar akli basinda taraftarlar tarafindan toplumsal refleks olarak ortaya cikti ve umarim bugun inonude daha sonra da bizim statta yapilir.

kendi kendilerine şampiyonluk uydurup, sahte logo kullananların ahlak satması :D

Cicaldau nun tekniğinde normalde sıkıntı yok sıkıntı olan top ayağında tutmadan oynamaya çalışıyor orta saha oyuncusu topla ilişkisi iyi olmalı belki sistem takımlarında Almanya ligi Mainz felan tarzı takımlarda iş yapabilir futbol stili bizim ülkeye uygun degil
Az çok orta, şut, çalım becerisi var ancak asıl sorunu koşu temposu.Bizden alt seviye liglerde ya da bizim alt liglerde forma şansı bulabilir ancak!Normal tempoda oynanan Kasımpaşa maçında dakika 35'te tempoya ayak uydurmak için kendisini zorladığında mide bulantısı yaşamış ve oyundan alınmıştı.Başka eksikliği olsa bir şekilde kapatır oyuncu gelişebilir Boey, Berkan, Barış Alper gibi ancak ligin koşu temposuna ayak uyduracak durumda değilse buna "seviye farkı" deniyor.Real Madrid 'e de koysan oynamaz yani,alt seviye liglere (Arabistan,Çin, Katar, Romanya vb.) geri göndermeye bakacaz artık.

Icardi önümüzdeki sezon kalmazsa tek tesellim Erden Timur'un transfer konusundaki başarısı olur. O olmazsa onun yerine onun ayarında birisini getirir diye inanıyorum. İnşallah Icardi kalır da hiç böyle şeylere inanmak zorunda kalmayız.

Psg yönetiminin yayıncı kuruluş etkisiyle bize satmaktan yana olacağını düşünüyorum ya da diğer takımlara maliyeti daha fazla olur.

İcardi,zaniolo,toreyra,boey ve nelson seneye olmaz

Zaniolo yerine dimaria boey yerine müldür gelir,icardiyle toreyra yerine gelecek ikili çok önemli

Icardinin burays gelmesi bile mucizeydi burda kalmasi daha buyuk mucize olur kalacagina gram ihtimal vermiyorum

Kac mac kaldiysa izleyip tadini cikarmak lazim mevcut yonetimin iyi bir forvet alacagina inancim sonsuz

Benim Galatasarayıma fetocu diyen hatta pkkli diyen taraftar grubunu ne överim ne severim.
Bize bunlari dediler daha ne desinler, hâlâ senin şu liderliğini terör örgütlerine bağlıyorlar gir bak twittera forumlara. Adamlar seni sevmediğin siyasi iktidarın ortağı olarak görüyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt