Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer dinamik bir süreçtir. bugünden sene sonu üzülmeye gerek yok. daha sahaya çıkmamış oyuncu hele bir çıksın oynasın. o gidecek bu kalacak 3 ay sonraya hiç belli olmaz. bir iki satış yapmamız gerekecektir ama fırsat transferi de hiç bir zaman bitmez bunu da unutmamak gerekir. yaza konsantre olmak yerine şu anda şampiyonluğa odaklanmak gerekir.. başarı gelirse oyuncu da gelir oyuncu da iyi meblağa satılır. Ki şu anda lige 2 takım çıkaracak kadro var elimizde. şu an fırsat transferi varsa illaki değerlendirilecektir. Olmazsa da uygun zamanı bekleyip doğru oyuncuyu almak gerekiyor.

Mertens bir sezon daha kalmalı. Gomis ve Mata'ya teşekkür edilmeli. Icardi için tüm şartlar zorlanmalı. Olmazsa daha genç uzun vadeli bir sözleşme ile yıldız golcü alınmalı. Icardi'den sonra sıradan biri asla gelmemeli.

Erden başgan şimdiden wonderkid fwyi opsiyonlamıştır.

Bakın şeref nasıl yoktur bunun özeti olan bir gazetemsi.
Geleceğin akiti bunlar.

Haberin içinde o kadar kansızlık var ki aklınızı kaybedersiniz.
İsimsiz haber sıçıyorlar.
Dezenformasyon nedir örneği.

Siyaset değiştiğinde bunlar at oynatacak cumhuriyetçi geçinen bu karakter artıkları her yerde olacaklar.
Hükümet değiştiğinde futbolda değişim olacağını sanan kişiler için ders niteliğinde.
Sakın futbolda değişim olacağını zannetmeyin çok daha kötü günler bizi bekliyor.
Ne yapıp edip o değişim sonrasında bunların şike mevzusunu tekrar konu yapmak gerekiyor.

İcardi'nin kalma ihtimali %10 falan o yüzden maksimum verimi alıp boşluğunu doluracak çalışmalara başlamamız lazım.Şampiyon olursak temmuzda maça çıkacağız o turlarda takımı taşıyacak bi forvet şart.

Moussa Dembele aradığımız tipte bir adam. Ama alternatifleri çoğaltmalıyız. Lig bitmeden forvet işini çözmemiz gerekiyor.

İkardi yerine biri gelecek olsa hangisini seçerdiniz

Dembele
Muriel
Belotti
Lukaku
Firmino
Dzeko
Cavani
Depay
Martial

Ben murieli tercih ederdim

İkardi yerine biri gelecek olsa hangisini seçerdiniz

Dembele
Muriel
Belotti
Lukaku
Firmino
Dzeko
Cavani
Depay
Martial

Ben murieli tercih ederdim
İcardi bir iki tanesinin bir araya gelmişi gibi top oynuyor bizde

Bi kaçının maliyeti icardiden fazla bile olabilir bu arada

Wanda’nın Icardi için Milan ve Roma ilgisi mevzusu doğruysa iş karışacak demektir.

Bu kadından kurtulmadığı sürece Icardi’nin bizde kalma ihtimali yok.
Wanda Nara bir haftadır Rio karnavalında zaten bugün de son ve büyük günü karnavalın

Herhangi bir yere iş güçle ilgili demeç verme ihtimali yok sabahlara kadar partiliyor

İcardi bir iki tanesinin bir araya gelmişi gibi top oynuyor bizde

Bi kaçının maliyeti icardiden fazla bile olabilir bu arada
İkardinin geleceğini maliyetten ziyade tercihi belirler

Milanoda bok mu var bilmiyorum ama oraya gitmek istediği yazılıp çiziliyo toreyra ve zaniolo gibi

Grosskreuz kamili vardı anasının dizinin dibinden ayrılmayıp köyümden başka yerde yaşayamam diyip giden bunlarda da o sendrom mu var nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt