Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dembele bitirici yav, öne çıkan özelliklerinden biri o hatta, dribblingi de var az çok bu açıdan Icardi'den ayrışıyor ama benzerler bence.

Bitiricilik konusunda tabii Icardi gibi olamaz.

Ben daha çok son dönemdeki umursamaz tavırlarından çekinirim gelirse.
Deli dana gibi press yapmiyor ama inanilmaz akilli birisi. Pressten cok sanki pas yollarini kapatiyor gibi. Neredeyse her pozisyonda rakibe sadece 1 tane pas açısı birakiyor. Yaninda yine akilli adam olursa da o tek pas açısını da kapatirsa ya topu kaptik ya da taca filan attırdık.
Asist konusu da sanki ligin kalitesizliginden gibi 🤔🤔🤔 dursa da adam Barca altyapisinda yetismis, verdigi kafa paslari filan bilerek, görerek.

auxerrde bi cocuk var rahat 3 metre sahada cok komik duruyor lan beinsporr 5

gercekmi diye iki uc kere baktim ekrana ilk basda

O değilde sene başı Belotti gelsin kalıcı adam olsun diyen ciddi bir kitle vardı Icardi'dense. Belotti ciddi kötü bir sezon geçiriyor, kariyer dibi oldu.
Ben belottiyi istemistim, icardi adi cikmadan. Orada olmadi diye bizde de tutmayacagi anlamina gelmez.
Seferovic bizde mesela fena sicti burada cogu istemesine ragmen

aga bu işler belli olmaz ki? oyuncunun durumunu, anın şartlarına göre değerlendirerek yorumlamak çok doğal değil mi?

icardi'nin çizdiği profil, falcao'dan ağzı yanan bendeniz için çok soru işaretli idi örneğin. özel hayatı feci çalkantılı bir adam değil miydi kendisi? şüphe duymamız doğal değil miydi? haa adam namussuzun tekiymiş. hiçbir şeyi takmıyor. feci göt olduk, düşüncemiz değişti.

bu arada belotti ile ilgili bir düşüncem yoktu da icardi'yi net istemiyordum.

inşallah seon sonu tapusunu alırız ya.

İcardiyi bende hiç istemiyodum psgde izlediğimde harbiden bi işe yaramıyodu maria mbappe neymarın yanında mostafa mohammed gibi kalıyodu

Geldi ve durum malum,acaba futboldan anlamıyomuyum diye düşünürken şu mesajın yüreğime su serpti

Ben belottiyi istemistim, icardi adi cikmadan. Orada olmadi diye bizde de tutmayacagi anlamina gelmez.
Seferovic bizde mesela fena sicti burada cogu istemesine ragmen
Seferovic fiziksel düşüşteydi ve toparlayamadı, mevzu oyun stili değildi yani.

Belotti profil olarak uyar ama ne dil biliyor ne de yeniliğe açık birisi, Roma'da yedek olmak için bizden daha az maaşa gitmesi önemli bir gösterge bunun için.

Bizde tutmaz mıydı, muhtemelen ilk olumsuzlukta gidicem diye tuttururdu, o maaşın da altında kalırdık.

Yani mevzu tuttu, tutmadı olayı değil ayrıca Belotti ile Seferovic kıyaslanmaz birinin maliyeti 1.5-2 oldu diğeri 15 m euro olacaktı yani ikame değiller.

Deli dana gibi press yapmiyor ama inanilmaz akilli birisi. Pressten cok sanki pas yollarini kapatiyor gibi. Neredeyse her pozisyonda rakibe sadece 1 tane pas açısı birakiyor. Yaninda yine akilli adam olursa da o tek pas açısını da kapatirsa ya topu kaptik ya da taca filan attırdık.
Asist konusu da sanki ligin kalitesizliginden gibi 🤔🤔🤔 dursa da adam Barca altyapisinda yetismis, verdigi kafa paslari filan bilerek, görerek.
Bence de zekayla fark yaratıyor, fiziksel olarak iyi durumda olması da önemli tabii, üstünlük kuramadı henüz hiçbir stoper.

Dribblingi saymazsak komple santrafor etkisi veriyor, Avrupa'da ne olur bilmem de.

Bence de zekayla fark yaratıyor, fiziksel olarak iyi durumda olması da önemli tabii, üstünlük kuramadı henüz hiçbir stoper.

Dribblingi saymazsak komple santrafor etkisi veriyor, Avrupa'da ne olur bilmem de.
Barış denilen şahsın ihracı ne zaman gerçekleşecek? Değerli ahbabım biri bu ihtiyara artık dur demelidir!

Son dakika golünden sonra deplasman tribünü:

3rot.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt