Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzaMuz ve Barış aynı anda konudaysa
Bize de log out yapmak düşer
Son dakika golünden sonra deplasman tribünü:
![]()
gs'nin maçı var imiş
yerimizi alalım naci
gs'nin maçı var imiş
yerimizi alalım naci
Dün Konya'ya noldu lan. Satmissiniz macigs'nin maçı var imiş
yerimizi alalım naci
Cumleten S.A.
Viyana dan geri donus
Dembele'ye pek güvenemiyorum. Bu devre arasında PL'den isteyenler varken imza parası almak istediği için sezon sonu transfer olmak istediği yönünde haberler vardı. Dembele'ye 3 yıl imza parasıyla birlikte net 15 milyon bağlamaktansa benzer maliyetlere bonservis ödeyerek Pavlidis veya Dovbyk gibi oyunculara gitmek veya biraz daha azına Douvikas tarzı oyuncular bakmak bana daha mantıklı geliyor.Dembele bitirici yav, öne çıkan özelliklerinden biri o hatta, dribblingi de var az çok bu açıdan Icardi'den ayrışıyor ama benzerler bence.
Bitiricilik konusunda tabii Icardi gibi olamaz.
Ben daha çok son dönemdeki umursamaz tavırlarından çekinirim gelirse.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fener'e yazılan stoper mi? Auxerre'ye kiraladılar sanırım, Marsilya topçusu. 2,06 olması lazımauxerrde bi cocuk var rahat 3 metre sahada cok komik duruyor lan beinsporr 5
gercekmi diye iki uc kere baktim ekrana ilk basda
Olmamışla olmuş oyuncu arasındaki fark maaştır.Dembele'ye pek güvenemiyorum. Bu devre arasında PL'den isteyenler varken imza parası almak istediği için sezon sonu transfer olmak istediği yönünde haberler vardı. Dembele'ye 3 yıl imza parasıyla birlikte net 15 milyon bağlamaktansa benzer maliyetlere bonservis ödeyerek Pavlidis veya Dovbyk gibi oyunculara gitmek veya biraz daha azına Douvikas tarzı oyuncular bakmak bana daha mantıklı geliyor.