Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi, zaniolo, mertens ve torreira en az 1 sene daha bizimle olmalı

bu takım seneye daha iyi olacak inanıyorum

Son dakika golünden sonra deplasman tribünü:

3rot.gif

La liganin en zor deplasmani

Dembele bitirici yav, öne çıkan özelliklerinden biri o hatta, dribblingi de var az çok bu açıdan Icardi'den ayrışıyor ama benzerler bence.

Bitiricilik konusunda tabii Icardi gibi olamaz.

Ben daha çok son dönemdeki umursamaz tavırlarından çekinirim gelirse.
Dembele'ye pek güvenemiyorum. Bu devre arasında PL'den isteyenler varken imza parası almak istediği için sezon sonu transfer olmak istediği yönünde haberler vardı. Dembele'ye 3 yıl imza parasıyla birlikte net 15 milyon bağlamaktansa benzer maliyetlere bonservis ödeyerek Pavlidis veya Dovbyk gibi oyunculara gitmek veya biraz daha azına Douvikas tarzı oyuncular bakmak bana daha mantıklı geliyor.

Dembele'ye pek güvenemiyorum. Bu devre arasında PL'den isteyenler varken imza parası almak istediği için sezon sonu transfer olmak istediği yönünde haberler vardı. Dembele'ye 3 yıl imza parasıyla birlikte net 15 milyon bağlamaktansa benzer maliyetlere bonservis ödeyerek Pavlidis veya Dovbyk gibi oyunculara gitmek veya biraz daha azına Douvikas tarzı oyuncular bakmak bana daha mantıklı geliyor.
Olmamışla olmuş oyuncu arasındaki fark maaştır.

O yüzden bu tercih meselesi.

Dembele ŞL dahil her platformda iş yapmış bir oyuncu, sürekli övülen ancak kimsenin bir türlü almadığı Dovbyk ise hala Ukrayna liginde. Aralarındaki yaş farkı sadece 1.

Dembele'nin dilosu değilim ama küçümsendiğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt