Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi kapandı herhalde transfer , kapandıysa klüp bir açıklama yapsa hoş olurdu. Transferimizi kapattık sadece fırsat çıkarsa yaparız diye gibisinden.

Bence adaletli olunmalı.Ahmet'in cezası kalkmalı ve Ahmet ne kadar gün ceza çektiyse senin de o kadar fazla ceza çekmen gerekir reis yav :D
Avatar post uyumsuzluğu :crushed:

24103.jpg

Şimdi kapandı herhalde transfer , kapandıysa klüp bir açıklama yapsa hoş olurdu. Transferimizi kapattık sadece fırsat çıkarsa yaparız diye gibisinden.
Bence daha çok transfer haberi çıkmalı reis almasak bile oyuncuları.Fb transfer yapmazsa daha çok karışırlar yenildiklerinde kulüp olarak.Bizim her transfer haberinde kulüp başkanlarının istifasını isteyenlerle kulüp başkanlarınının destekçileri arasında 1 kaos ortamı oluşuyo.Şampiyonluk yolunda bu bizim için 1 avantaj..

Bence daha çok transfer haberi çıkmalı reis almasak bile oyuncuları.Fb transfer yapmazsa daha çok karışır yenildiklerinde kulüp olarak.Bizim her transfer haberinde kulüp başkanlarının istifasını isteyenlerle kulüp başkanlarınının destekçileri arasında 1 kaos ortamı oluşuyo.Şampiyonluk yolunda bu bizim için 1 avantaj..
o da mantıklıda bizimkilerde gaza geliyor hemen .d

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anderson Talisca, Galatasaray ya da herhangi bir kulüple görüşme gerçekleştirmiyor. (Fabrizio Romano)

3 güN sonra kapaniyor Allahtan. Güzel dönem gecirdik

mason greenwood denen cocgun transfarmarkt da degeri yok sifir gorunuyor .sadece acik arttirma diyorlar ne demek bu bilgisi olan var mi ?
not := tamam arastirdim cocuk tecavus ve tacizden hukum yemis :)

Son düzenleme:
Zaniolo'ya kadar aldı yönetim :D Bence güzel 1 iş çıkardılar bu transfer döneminde de.Transfer olmuyo diye üzülmekte biraz şımarıklığa girer bence reis yav :D
Zaten kabul ediyorum transfer olmasa bile harika bir hava yakalandı ancak öyle bir isim atıyorlar ki acaba diyorsun :D Şimdi firmino gelse acaba demeyecek misin :D ben dedim duyunca yalan olabileceğini düşündüğüm halde

Zaten kabul ediyorum transfer olmasa bile harika bir hava yakalandı ancak öyle bir isim atıyorlar ki acaba diyorsun :D Şimdi firmino gelse acaba demeyecek misin :D ben dedim duyunca yalan olabileceğini düşündüğüm halde
Yok reis lafım sana değil yav :D Dursun başkan ve ekibi şu an Haaland Mbappe gibi yıldız oyuncular dışında diğer bilinen futbolcuları alma ihtimali var.Firmino'yu alamayız diyemem :D

Zaniolo, Boey, Nelsson, Torreira, Kerem… ortalama adam başı 12,5-15m kar etsek toplam 60-75m demek. Tarihimizdeki en potansiyelli kadrolardan birine sahibiz… üstelik 13. olduktan sonraki sezon… muazzam ötesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt