Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.581
- 6.726
- 2.323
Şimdi kapandı herhalde transfer , kapandıysa klüp bir açıklama yapsa hoş olurdu. Transferimizi kapattık sadece fırsat çıkarsa yaparız diye gibisinden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel. 1 hafta dua lipa yemeyeceğimSuresiz at dedi Ahmet ama ben 1 haftacik yaptim, idare edersin artik.
Şimdi kapandı herhalde transfer , kapandıysa klüp bir açıklama yapsa hoş olurdu. Transferimizi kapattık sadece fırsat çıkarsa yaparız diye gibisinden.
Avatar post uyumsuzluğuBence adaletli olunmalı.Ahmet'in cezası kalkmalı ve Ahmet ne kadar gün ceza çektiyse senin de o kadar fazla ceza çekmen gerekir reis yav![]()
Yıldızlar geçidi..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bence daha çok transfer haberi çıkmalı reis almasak bile oyuncuları.Fb transfer yapmazsa daha çok karışırlar yenildiklerinde kulüp olarak.Bizim her transfer haberinde kulüp başkanlarının istifasını isteyenlerle kulüp başkanlarınının destekçileri arasında 1 kaos ortamı oluşuyo.Şampiyonluk yolunda bu bizim için 1 avantaj..Şimdi kapandı herhalde transfer , kapandıysa klüp bir açıklama yapsa hoş olurdu. Transferimizi kapattık sadece fırsat çıkarsa yaparız diye gibisinden.
o da mantıklıda bizimkilerde gaza geliyor hemen .dBence daha çok transfer haberi çıkmalı reis almasak bile oyuncuları.Fb transfer yapmazsa daha çok karışır yenildiklerinde kulüp olarak.Bizim her transfer haberinde kulüp başkanlarının istifasını isteyenlerle kulüp başkanlarınının destekçileri arasında 1 kaos ortamı oluşuyo.Şampiyonluk yolunda bu bizim için 1 avantaj..
Zaniolo'ya kadar aldı yönetimo da mantıklıda bizimkilerde gaza geliyor hemen .d
redsteel gelsin.greenwood bize gelmesin yeter
Zaten kabul ediyorum transfer olmasa bile harika bir hava yakalandı ancak öyle bir isim atıyorlar ki acaba diyorsunZaniolo'ya kadar aldı yönetimBence güzel 1 iş çıkardılar bu transfer döneminde de.Transfer olmuyo diye üzülmekte biraz şımarıklığa girer bence reis yav
![]()
Davaların hepsinden aklandı diye biliyorum yani haberler aklandığı yönündeydi.Tecavüzcü topçu ülkemde istemiyorum, takımımda hiç istemiyorum.
Yok reis lafım sana değil yavZaten kabul ediyorum transfer olmasa bile harika bir hava yakalandı ancak öyle bir isim atıyorlar ki acaba diyorsunŞimdi firmino gelse acaba demeyecek misin
ben dedim duyunca yalan olabileceğini düşündüğüm halde
Alak yedege.greenwood bize gelmesin yeter