Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sapık topçuyu takımımda istemem.

İşin aslını bilmiyoruz. Eğer o tarz işler yapmışsa zaten Allah belasını versin yok eğer iftira ise ve aklanmışsa yaşadığı şeyler kolay değil o yaşta. Büyük oyuncu olacaktı ben onu demek istiyorum. Millet iyice zıvanadan çıktı her dediğimizi farklı yere çekiyorlar. Benjamin Mendy'in kariyeri bitti o nasıl kan parası ile çıkmadı verecek parası mı yoktu? Neyse nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın.
O herif 4 kişiye mi ne tecavüzden yargılanıyordu. 3’ünden sözde aklandı, 1 tane kaldı. O da çıkar yakında. Böyle heriflerin parmaklıklar arkasında çürümesi lazım. Ülkemizde Cem Garipoğlu’nun bile bu şekilde çıkması konuşuluyordu bir dönem

Nasıl bir ortam varsa Zaniola'yı geç Yusuf Demir bile gülüyor :red:

Yusuf Demir'den zarar edeceğimizi hiç düşünmüyorum zaten daha 19 yaşında o çocuk Morutan ile arasında 3 yaş var. Tek ihtiyacı öz güven ve sıklıkla oynamak. Bu sezon değil belki ama önümüzdeki 2 sezon içinde ilkinde rotasyon(25maç civarı) 2.sin de yani Mertens gittikten sonra da 11 olursa rahatlıkla 13-15'i bulur. Hatta sezon bile aldığımız paraya girme satma ihtimalimiz var sırf potansiyeli ve pazarı itibariyle.

O herif 4 kişiye mi ne tecavüzden yargılanıyordu. 3’ünden sözde aklandı, 1 tane kaldı. O da çıkar yakında. Böyle heriflerin parmaklıklar arkasında çürümesi lazım. Ülkemizde Cem Garipoğlu’nun bile bu şekilde çıkması konuşuluyordu bir dönem
Onun ciktigida konuşuluyor, kaçırıldığı ve Çin'e goturuldugu.

Greenwood yetenekli 1 futbolcu gelse Türkiye Süper Ligi'ne 10 günlük antrenmandan sonra show yapar burda bu Lig'de ama yetenekli olduğundan daha çok karaktersiz ve şerefsiz 1 futbolcu.Bu futbolcunun üzerine daha fazla konuşmaya değmez.İnşallah Galatasaray'a transfer olmaz..

23/24

..........torreira.......pogba.....
zaniolo..... firmino......zaha
....................icardi.............

Son düzenleme:
Ya Hasan aynı yerdeyiz öyle bir kişilikse bırak demir parmaklar arkasını hadım edip öyle hapse atacaksın bu tipleri. Bu tarz olayların iç yüzünü medyada çalışan biri olarak söylüyorum basın farklı gösterebiliyor. Kefalet vs. haricinde aklandıysa adamın yaşadığı kolay değil beni onu demek istedim. Kefalet veya kan parası ile bırakılırsa aklandı diye geçmiyor ben öyle biliyorum. Neyse tecavüzcü adamı savunacak değiliz herhalde.

Son düzenleme:
Greenwood yetenekli 1 futbolcu gelse Türkiye Süper Ligi'ne 10 günlük antrenmandan sonra show yapar burda bu Lig'de ama yetenekli olduğundan daha çok karaktersiz ve şerefsiz 1 futbolcu.Bu futbolcunun üzerine fazla konuşmaya değmez.İnşallah Galatasaray'a transfer olmaz..
Yapamaz bu arada 1.5 sezon maça çıkamayan, antrenmanları bile nasıl yaptığı belli olmayan birinin direk gelip 10 günde iş yapması imkansız. Ne yetenekli oyuncular TR'de iş yapamadı o kadarda kötü bir lig değiliz.

Yapamaz bu arada 1.5 sezon maça çıkamayan, antrenmanları bile nasıl yaptığı belli olmayan birinin direk gelip 10 günde iş yapması imkansız. Ne yetenekli oyuncular TR'de iş yapamadı o kadarda kötü bir lig değiliz.
Görüşüne saygı duyarım reis ama bence bu Lig'de 10 günlük antrenmanla iş yapar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt