- 1 Ağustos 2009
- 44.974
- 43.603
- 4.198
Neler dendiDemek okana hocamı gömdü zamanında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neler dendiDemek okana hocamı gömdü zamanında.
kötüsene sonu nelson'u 25'e satıp beleşe 5 m euro maaşla 30 m euro çıkış maddesiyle 4 yıllığına skriniar alsak nasıl olurdu?
şimdi araştırdım transferden anlamıyorsun renkdaş sene sonu 9 m euro maaşla psg'ye gidiyormuş.
5m maaş stoper için çok.skriniar > nelson
skriniar gitti bile psg aldı.sene sonu nelson'u 25'e satıp beleşe 5 m euro maaşla 30 m euro çıkış maddesiyle 4 yıllığına skriniar alsak nasıl olurdu?
şimdi araştırdım bende.skriniar gitti bile psg aldı.
Vizyon değilde arap parası diyelim ona.şimdi araştırdım bende.
biz 5 cok diyoruz adamlar 9 veriyor. işte vizyon.
dönen bir para var sonucta ortada.Vizyon değilde arap parası diyelim ona.
Tam bilmiyorum ama aklıma gelen en basit çözüm başka numara üzerinden hesap açmak olurdu.Arkadaşlar konusunu bulamadım o yüzden buraya yazıyorum kusura bakmayın. Aranızda bu ToddTV kullanan var mı? 2 hafta boyunca şifresiz yayınlanacakmış maçlar. Ben Toddtv.com üzerinden ücretsiz izlemek için üye olmak istediğimde daha önce beinconnect üyeliği olanlar buradan izleyemez, beinconnect uygulamasından izleyin uyarısı veriyor. Ben henüz bir kaç ay önce digitürk üyeliğimi iptal etmiştim. Şimdi nasıl maç izleyebilirim. Bilen birileri yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.
Eyvallah dostum hanımın telefon üzerinden bir ToddTV hesabı açayım o zaman, sezon sonu şampiyon olursak ve şampiyonlar ligini Acun'un ExxenTV'sinden alırlarsa tekrar digitürke dönerim.Tam bilmiyorum ama aklıma gelen en basit çözüm başka numara üzerinden hesap açmak olurdu.
Milan sezon başında De Katelere diye bir oyuncuya 30 üstü para verdi oyuncu pek iş yapmadı ama Belçikalı, genç, yetenekli ofansif orta sahayı.20 üstü nadir ödenen bedeller İtalya’da, Halim haklı. Öyle çat diye vermiyorlar hele 30 üstü çok daha nadir.
Zaniolo’ya verirler ama.
Morutan, MM, Luyindama ve Cicaldau'dan da toplamda 12m Euro gelirse başka oyuncu kesinlikle satılmamalı. Belki yabancı sınırı kalkarsa Kerem satılır. Onun dışında iyi oyuncularımızı en az bir sene daha takımda tutmalıyız.4-5 ayda Zaniolodan +15m kar gelir gibi.Nelson da 20 civarına giderse 35m euro kemiksiz transfer bütçemiz olur.Üstüne bir de şampiyonlar ligine katılabilirsek bunu 50lere kadar çekebiliriz.
Yapma ya yine Acun'a kaldık desene. Ben hem oraya hem buraya üye olmam. Lig maçlarını izlemem o zaman sadece Exxen üyeliğini yaparım şampiyonlar ligine gidersek.UCL seneye de exxende degil mi?
Bana da özelden Nelsson ve Boey'in Sevilla'ya gittiğini söyledi.
@Ahmet Ulukırlı Moussa Dembele Galatasaray'a gelmezse Ahmet'e uygulayacağımız tarife temsili reis yavBoşver musapi sen kendini düşün derim .